Stichting Beheer Beeldkwaliteit Wilgenrijk
De stichting

Stichting Beheer Beeldkwaliteit

Wilgenrijk kent een doordachte ontwerpfilosofie de ‘Maassluise School’. Het geeft principes en inspiratie voor architectuur en landschap. Het zijn kaders voor huizen, gebouwen en de inrichting van kavels, tuinen, lanen en straten. Er is eenheid, ruimte voor variatie en een hoge mate van kwaliteit. Op deze manier ontstaat er een geliefd woongebied waar iedereen wil wonen.

Om de beeldkwaliteit ten behoeve van alle bewoners voor nu en in de toekomst te kunnen waarborgen, heeft Wilgenrijk een onafhankelijke stichting genaamd Stichting Beheer Beeldkwaliteit Wilgenrijk opgericht. Het bestuur van deze stichting wordt gevormd door bewoners van Wilgenrijk.

De Stichting
Stichting Beheer Kwaliteit Missie

Wat doet de Stichting Beheer Beeldkwaliteit?

De Stichting Beheer Beeldkwaliteit Wilgenrijk is opgericht bij notariële akte en is onafhankelijk. De stichting borgt de kwaliteit van de ontwerpfilosofie de ‘Maassluise School‘ en de niet openbaar toegankelijke buitenruimte in het woongebied Wilgenrijk. Dit doet zij door onder meer handhaving van de contractuele kwalitatieve verplichtingen.

Wat doet de stichting?
Stichting Beheer Kwaliteit Bijeenkomsten

Openbare bijeenkomsten

Elk jaar houdt de ‘Stichting beheer Beeldkwaliteit Wilgenrijk’ een openbare bijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst doet zij verslag over het afgelopen jaar, kijkt zij vooruit naar toekomstige plannen en worden vragen van bewoners aangaande de Beeldkwaliteit in het woongebied beantwoord.

De volgende online bijeenkomst staat gepland op woensdag 17 november 2021. U kunt zich later hiervoor aanmelden.

Beeldkwaliteit
bijeenkomst
Documenten
OptiebeschrijvingType
Alle documentenzip-file
Verslag SBBW 2020pdf
Verslag SBBKW 2019pdf
Verslag SBBKW 2018pdf
Verslag SBBKW 2017pdf
Documenten
Bekijk het stijlboek Maassluise School