Wilt u contact opnemen met de Woonwinkel van Wilgenrijk of het woongebied bezoeken?
Contact
Wilt u meer informatie of advies?

De Woonwinkel is geopend van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 uur, waar u altijd zonder afspraak van harte welkom bent en binnen kunt lopen.

Om u meer ruimte te geven en het makkelijker te maken om de Woonwinkel te bezoeken, geven we u ook de mogelijkheid om in de avonduren en op zaterdag tussen 12:00 en 16:00 langs te komen op afspraak.

Neem contact met ons op voor een afspraak.

• telefoonnummer: 085-79 28 202;
• mail: woonwinkel@wilgenrijk.nl;
• de chat hier rechtsonder in uw beeld.

Contact Verzoek
Kaart

Komt u langs?

Een huis kopen is een van de grootste gebeurtenissen in uw leven. Daarom ontmoeten, informeren en adviseren wij u graag persoonlijk. De Woonwinkel van Wilgenrijk is dé centrale ontmoetingsplaats voor wonen in Wilgenrijk. Het kloppend hart van de organisatie, waar alle informatie over het woongebied te vinden is. Zo is alle kennis, service en begeleiding dichtbij en binnen handbereik.

contact
Wilgenrijk
Plan een afspaak
Afspraak
Wlgenrijk Woonrede 2021 3

Bewonerspagina


Bent u een bewoner in Wilgenrijk en heeft u vragen of wilt u zich gewoon inlezen in wat er in en rondom het woongebied gebeurt? Bekijk dan de bewonerspagina. Een speciaal gecreëerde online plek waar bewoners terecht kunnen voor alle informatie.

Bewoners van Wilgenrijk
Het Woonwinkel team
het team

Bezoek het woongebied van Wilgenrijk

Wilt u het woongebied zien? Door de ligging van het woongebied aan de Weverskade, is de Woonwinkel het perfecte startpunt voor een wandeling of fietstocht door het gebied. Wij geven u graag (vrijblijvend) een persoonlijke rondleiding op één van onze fietsen of te voet. U mag natuurlijk ook op eigen gelegenheid het woongebied bekijken. Het nabijgelegen cultuur-historisch natuurgebied Midden-Delfland biedt nog meer verrassingen voor langere fiets- of wandeltochten.

U kunt ook vanaf de bank op Wilgenrijk TV en onze video's alvast meer te weten komen over dit bijzondere woongebied.

Huurhuizen


De huurhuizen en -appartementen, in zowel de vrije- als sociale huursector, worden door verschillende partijen aangeboden. Op deze manier ontstaan er gevarieerde buurten, met huizen in diverse prijsklassen. Heeft u interesse in een huurhuis in Wilgenrijk?

ontdek het
Op de hoogte blijven?
Volg Wilgenrijk op de voet