Wilt u contact opnemen met Wilgenrijk of de Woonwinkel bezoeken?
Contact
Komt u langs?

Wilt u langskomen bij de Woonwinkel van Wilgenrijk? Door de aangescherpte maatregelen omtrent Covid-19 is het tot en met 9 februari 2021 niet meer mogelijk om zonder afspraak langs de Woonwinkel te komen. Wel is de Woonwinkel tot die tijd telefonisch bereikbaar en online open. Wilt u contact op nemen met de Wilgenrijk makelaars? Dat kan! U kunt de Woonwinkel bereiken via:

Ook is het mogelijk om online een afspraak te maken met de makelaar voor een videogesprek. De makelaar staat tijdens het videogesprek bij de prachtige gedetailleerde maquette om u in een vogelvlucht het woongebied te laten zien.

Wij benadrukken graag dat de aangescherpte RIVM-richtlijnen rondom het coronavirus ook in de Woonwinkel van kracht zijn en de makelaars deze in acht nemen.

Bel de Woonwinkel

Contact Verzoek
Kaart
Plan een afspaak
Afspraak

Schrijf u in en blijf op de hoogte

De Woonwinkel van Wilgenrijk is dé centrale ontmoetingsplaats voor wonen in Wilgenrijk. Het kloppend hart van de organisatie, waar alle informatie over het woongebied te vinden is. Zo is alle kennis, service en begeleiding dichtbij en binnen handbereik. In de Woonwinkel vindt u een prachtige gedetailleerde maquette van het woongebied, informatie over alle buurten en de beschikbare huizen. Neem een heerlijke kop koffie aan de bar of ga op uw gemak in onze gezellige huiskamer zitten waar u zich kunt verdiepen in bijvoorbeeld de ontwerpfilosofie de ‘Maassluise School’. Schrijf u in voor onze nieuwsbrief via onderstaande knop.

Woonwinkel
Fietsfoto

Ervaar het zelf

Wilt u zelf het woongebied zien en het woongeluk ervaren? Door de ligging aan de Weverskade, is dit daarnaast het perfecte startpunt voor een wandeling door het gebied. Wij ontmoeten u graag! Wij geven u graag (kosteloos) een persoonlijke rondleiding op één van onze fietsen of te voet. U mag natuurlijk ook op eigen gelegenheid het woongebied bekijken. Loop even bij de Woonwinkel naar binnen, wij geven u dan graag een plattegrond met routes mee.  Het nabijgelegen cultuur-historisch natuurgebied Midden-Delfland biedt nog meer verrassingen voor langere fiets- of wandeltochten.

Wilgenrijk B.V.
Weverskade 110
3147 PA Maassluis

Telefoon: 085-7928202
E-mail: woonwinkel@wilgenrijk.nl

ontdek het

Wij helpen u graag

Kom bij ons langs voor adviesgesprekken rondom wonen, bouw, aankoop, financiering en vele andere onderwerpen die bij het kopen van een huis komen kijken. Een huis kopen is een van de grootste gebeurtenissen in uw leven. Daarom ontmoeten, informeren en adviseren wij u graag persoonlijk. U bent van harte welkom om binnen te lopen bij de Woonwinkel en/of het woongebied te bezoeken. In de Woonwinkel van Wilgenrijk kunt u terecht voor meer informatie over het woongebied, de gedetailleerde maquette en het beschikbare en toekomstige huizenaanbod. De plek voor inspiratie en het ontmoeten van andere toekomstige bewoners.

Het Woonwinkel team
het team
Vacature people

Werken bij
Wilgenrijk

Bij Wilgenrijk doen we de dingen nét even anders. Het blijft niet bij dromen: we willen daadwerkelijk verandering brengen. Impact maken, daar werken we met z'n allen hard aan. Dat doen we met een energiek team. We zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s. Bent u benieuwd naar onze vacatures?

Vacatures
Op de hoogte blijven?