Wilt u contact opnemen met de Woonwinkel van Wilgenrijk of het woongebied bezoeken?
Contact
Komt u langs?

Een huis kopen is een van de grootste gebeurtenissen in uw leven. Daarom ontmoeten, informeren en adviseren wij u graag persoonlijk. De Woonwinkel van Wilgenrijk is dé centrale ontmoetingsplaats voor wonen in Wilgenrijk. Het kloppend hart van de organisatie, waar alle informatie over het woongebied te vinden is. Zo is alle kennis, service en begeleiding dichtbij en binnen handbereik.

Wilt u meer informatie of advies? Neem dan contact op met de makelaars van Wilgenrijk. U bent welkom in de Woonwinkel van maandag t/m vrijdag tussen 08.30 uur en 17.00 uur. Maakt u liever een afspraak? Plan hieronder via de afspraakplanner gemakkelijk uw afspraak!

• telefoonnummer: 085-79 28 202;
• mail: woonwinkel@wilgenrijk.nl;
• de chat hier rechtsonder in uw beeld.

Contact Verzoek
Kaart
Plan een afspaak
Afspraak
Wlgenrijk Woonrede 2021 3

Bewonerspagina


Bent u een bewoner in Wilgenrijk en heeft u vragen of wilt u zich gewoon inlezen in wat er in en rondom het woongebied gebeurt? Bekijk dan de bewonerspagina. Een speciaal gecreëerde online plek waar bewoners terecht kunnen voor alle informatie.

Bewoners van Wilgenrijk
Het Woonwinkel team
het team

Bezoek het woongebied van Wilgenrijk

Wilt u het woongebied zien? Door de ligging van het woongebied aan de Weverskade, is de Woonwinkel het perfecte startpunt voor een wandeling of fietstocht door het gebied. Wij geven u graag (vrijblijvend) een persoonlijke rondleiding op één van onze fietsen of te voet. U mag natuurlijk ook op eigen gelegenheid het woongebied bekijken. Het nabijgelegen cultuur-historisch natuurgebied Midden-Delfland biedt nog meer verrassingen voor langere fiets- of wandeltochten.

U kunt ook vanaf de bank op Wilgenrijk TV en onze video's alvast meer te weten komen over dit bijzondere woongebied.

Huurhuizen


Staat een huurhuis in Wilgenrijk al onder optie? Geen zorgen, u kunt nog in aanmerking komen voor een huis. Via MVGM Wonen kunt u zich inschrijven. Ook kunt rechtstreeks contact opnemen met het MVGM nieuwbouwteam op telefoonnummer 088-432 40 80.

ontdek het
Vacature people

Werken bij
Wilgenrijk

Bij Wilgenrijk doen we de dingen nét even anders. Het blijft niet bij dromen: we willen daadwerkelijk verandering brengen. Impact maken, daar werken we met z'n allen hard aan. Dat doen we met een energiek team. We zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s. Bent u benieuwd naar onze vacatures?

Vacatures
Op de hoogte blijven?
Volg Wilgenrijk op de voet