Welkom in Parkweide

De prachtige lanen met bomenrijen, een rijkdom aan groen en de bijzondere architectuur verwelkomen u met open armen in de buurt Parkweide. De nieuwe buurt Parkweide kenmerkt zich door de prachtige ligging en de diversiteit aan huizen in verschillende woonsferen: aan de statige laan Verreweg, aan de groene parkwal, langs de singel of aan een groen en kleinschalig hof.

Plankaart Parkweide

38 verschillende soorten koophuizen


De buurt Parkweide bestaat uit in totaal 38 koophuizen:

  • 14 Herenhuizen en 2 twee-onder-één-kaphuizen langs de laan Verreweg
  • 5 Hofhuizen in korte rijen, gelegen aan het intieme groen hof en de singel
  • 17 Vierlaags parkhuizen met zicht op de groene recreatieve parkwal
Parkweide Schets 2

Huurhuizen in buurt Parkweide


In de buurt komen ook 22 sociale huurappartementen en 32 sociale- en vrije sector huurhuizen. Deze komen pas na de realisatie van de buurt in verhuur. De sociale- en vrije sector huurhuizen worden verhuurd door externe wooncoöperaties. Wilt u op de hoogte gehouden worden van huurhuizen in Wilgenrijk. Schrijft u zich dan in voor de nieuwsbrief over huren of pas uw profiel aan met uw woonwensen. Dan ontvangt u automatisch bericht wanneer de huurhuizen beschikbaar komen.

Interesse in huren
Interesse in huren

Natuurlijk wonen

In het groene hof komen bewoners samen en kunnen de kinderen veilig spelen. Er komt een speelplek voor kleine kinderen met speelaanleidingen in het gras en een aantal bankjes om even op adem te komen of gezellig een praatje te maken. U heeft geen zorgen om druk verkeer: alle auto’s kunnen aan de achterzijde van het huis parkeren. Zo geniet u optimaal van het groene hof en een kindvriendelijke omgeving.

Parkweide ligt aan de groene parkwal, een glooiend groen park. De parkwal nodigt u uit om van de natuur te genieten. Het groene park is maar liefst 4 hectare. Dit gebied is uitstekend geschikt voor recreatieve doeleinden. Zo kunt u er wandelen, sporten of een boek lezen op een bankje vanaf een van de mooie uitkijkpunten. De kinderen kunnen er vrij rondrennen en spelen. En dit alles volledig in de zon, want de groene parkwal ligt pal op het zuiden!

Parkweide Schets 1

Planning


Naar verwachting start de verkoop in de zomer van 2022. Heeft u belangstelling in een koophuis? Schrijf u dan in via het contactformulier. De huurhuizen gaan op een later moment in verhuur.

Blijf op de hoogte
Blijf op de hoogte
Heeft u vragen?