Leuke paasactiviteiten voor jong en oud
17 - 18 april 2022
Schaapskooi + woongebied
13:00 - 16:00 uur

Heeft u nog geen plannen voor het zonnige Paasweekend ☀️🐰? Kom dan gezellig naar Wilgenrijk! Hier vinden tijden de paasdagen verschillende paasactiviteiten plaats voor de leeftijd van 1 tot ongeveer 10 jaar. Doe mee met o.a de paasspeurtocht door het woongebied met gebruik van de telefoon, een leuke ‘speurquiz’ bij de schaapskooi over de schapen of kom armbandjes vilten van wol. Dit alles onder het genot van wat lekkers. Lijkt het u leuk, lees dan vooral verder en meld uw kinderen aan!

Wilgenrijk Pasen 2022 2

De paasactiviteiten bij de schaapskooi

Op eerste paasdag, zondag 17 april 2022, tussen 13:00 en 16:00 uur worden er leuke paasactiviteiten georganiseerd bij de schaapskooi. Zo kunnen kinderen een zoekkaart ophalen bij de schaapskooi en lekker ‘speuren en quizzen’ in en rondom het weiland. Is de zoekkaart vol, dan staat er een kleine beloning op hen te wachten. Naast de “speurquiz” is er ook ruimte om een paaskleurplaat te kleuren aan één van de picknicktafels, armbandjes te vilten van schapenwol, grabbelen in de grabbelton, knuffelen met de schapen of gewoon lekker spelen in de grote speeltuin.

U kunt zelf bepalen op welk tijdstip u komt en hoe laat u de speurtocht bij de schaapskooi voor uw kind start. Let er wel op dat de laatste speurtocht om 15:30 uur kan worden gestart. De hele schaapskooi en de omliggende speeltuin en eilanden zijn geopend voor publiek. Wij vragen u, zodat wij weten hoeveel kinderen er ongeveer komen, om uw kind van tevoren aan te melden. Lees hieronder hoe u dat kunt doen.

Aanmelden activiteiten schaapskooi

U kunt vanaf nu uw kind(eren) aanmelden voor de activiteiten bij de schaapskooi! Kosten om deel te nemen aan de paasspeurtocht bedragen een symbolische 1 euro per kind. Wij vragen u om uw kind aan te melden, zodat wij met genoeg mensen klaar staan om alle activiteiten te kunnen begeleiden. Aangezien er geen wisselgeld aanwezig is in de schaapskooi, gelieve gepast geld meenemen!

Gehele paasweekend: Vind het Wilgenrijk kuiken 🐣

De lente is natuurlijk de tijd van de kuikentjes. Maar.. er is er eentje ontsnapt in Wilgenrijk. Helpt u en de kinderen dit paasweekend mee om het kuiken te vinden? Volg de onderstaande instructie:

  • Ga naar de splitsing Spiegeling/Cornelis van der Lelyaan en zoek het eerste bordje
  • Pak uw telefoon erbij, zet de Strava/Runkeeper app aan en volg de aanwijzingen op de bordjes
  • Deel het resultaat van uw route op social media, tag Wilgenrijk en maak kans op een mooie prijs!

U kunt natuurlijk ook een heerlijke wandeling of fietstocht door het woongebied maken. De weergoden lijken ons in ieder geval redelijk goed gezind tijdens de paasdagen. Hopelijk tot dan!

Agendaoverzicht