Tweede Weverskade Gerealiseerd7

Stijlvol, landelijk wonen, geheel naar uw wens

De Tweede Weverskade is een meanderende weg, bestraat met rode klinkers, omzoomd met hagen en vol met grote bomen. De huizen hier zijn vrijstaand en twee-onder-een-kap en allemaal in de stijl van de Maassluise School. Op en top landelijk wonen. Alle huizen zijn uniek en individueel herkenbaar, maar toch in harmonie met de huizen er omheen. Ze zijn door u met een architect ontworpen of komen uit het Huizenboek van deze buurt.

De Tweede Weverskade biedt rust en ruimte in een landelijke sfeer. De ruime tuin is een verlengstuk van uw huis. Door het gevoel van de oude Weverskade te combineren met de Tweede Weverskade ontstaat er een sfeer die nergens anders te krijgen is.

Tweede Weverskade

Tweede Weverskade is uitverkocht

Inmiddels zijn alle 45 kavels in de buurt Tweede Weverskade verkocht. Heeft u interesse in het kopen van een kavel en om uw droomhuis te bouwen in een groene en landelijke omgeving? Wilgenrijk heeft de aankomende periode prachtige ruime kavels in verkoop in de buurt Goedland. Deze zullen in verschillende fases in verkoop gaan. Wordt als eerste op de hoogte gehouden van deze unieke kavelverkoop en meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Over Tweede Weverskade
Plankaart 061119

Kenmerken

  • Uitverkocht
  • Ruim en landelijk. Uniek, zelfs voor Wilgenrijk
  • Kavels vanaf 350 vierkante meter
  • In stijl van de Maassluise School
  • Hagen, bomen en water zorgen voor natuurlijke beschutting en doorzicht
Tweede Weverskade
Kenmerken