Bedankt voor het invullen van de enquête. Stelt u zich eens voor...
Wonen in Wilgenrijk
Delft en regio

...dat u groen, ruim en waterrijk kunt wonen, net aan de andere kant van Midden-Delfland.

U heeft er de keuze tussen verschillende rijhuizen, hoekhuizen, twee-onder-één-kaphuizen, vrijstaande huizen, maar ook de mogelijkheid om zelf te bouwen. Dat is wonen in Wilgenrijk. Hier vindt u veel ruimte, volop (natuur) speelgelegenheden voor kinderen, de rust om te recreëren en toch bent u zo in uw geliefde groene en Delfse omgeving. Alle denkbare voorzieningen heeft u hier bij de hand, zoals diverse basis- en middenbare scholen, werkgelegenheid, een groot winkelcentrum, diverse sportclubs, het OV en de uitvalswegen naar Midden-Delfland en Hoek van Holland Strand. Ook de steden Rotterdam, Den Haag, Delft en omgeving Zoetermeer zijn maar 20 minuten autorijden verderop.

Kent u dit gebied nog niet? U bevindt zich in Wilgenrijk: een nieuw woongebied op steenworp afstand van Delft, de Hollandse kust en de steden Den Haag en Rotterdam. Dichtbij de historische centra van Maassluis en Maasland en het waterrijke natuurgebied Midden-Delfland.

Over Wilgenrijk
Over Wilgenrijk

Wonen in Wilgenrijk

  • Echt, ontspannen, Hollands, mooi wonen.
  • Kleinschalige buurten met een ons-kent-ons sfeer.
  • 5 minuten met de auto van het Westland en maar 20 minuten van het strand, Delft, Berkel en Rodenrijs, Rotterdam en Den Haag.
  • Landelijk, groen en waterrijk wonen met een gevarieerd huizenaanbod.
  • Grotere kavels dan elders in de regio voor een vergelijkbare prijs.
Kenmerken
Wonen in Wilgenrijk
Rotterdam, Den Haag, Delft en omgeving
20 minuten rijden
Families in Wilgenrijk
425 Families
Huizen te Koop
Diverse woontype's
Beoordeling Bewoners
8,5
Hollandse historie in een moderne jas: geïnspireerd op het verleden, gemaakt in het heden.
Nature river channel

Groene woonomgeving

Wilgenrijk meandert, voegt zich naar de natuur. Een harmonische eenheid met een duidelijke Hollandse signatuur. Het is een groene woonomgeving door: grote aandacht voor inrichting van buitenruimte op een natuurlijke en ecologisch verantwoorde manier; grotere kavels dan elders; een natuurlijke en groene hoofd-entree van het gebied; een groene zoom tussen de groene parkwal parkzone en de pittoreske Weverskade. Wilgenrijk ligt in de bruisende en actieve regio te midden van Rotterdam, Den Haag en de ontspanning van de Hollandse kust.

Groene woonomgeving
Nieuwsgierig welke huizen nog beschikbaar zijn of wat er nog gebouwd gaat worden?