Op dit moment werkt ontwikkelaar WDevelop, samen met Wilgenrijk, hard aan de nieuwste buurt Waterjuffers die naar verwachting in de winter van 2023/2024 in verkoop gaat!

Waterjuffers is een moderne en toekomstbestendige woonbuurt waar bewoners, de huizen en de verbinding met het groen centraal staan. Zo zijn de park- en waterkant leidend in het ontwerp van de buurt. In dit natuurlijke landschap komen de architectuurstijlen ‘Hollands Classicistisch’ en ‘Fin de Siècle’ samen. De architectuur van Waterjuffers is mede geïnspireerd op de rijkheid van de “Maassluise School”. De samenhangende architectuur verbindt de stijlen met elkaar; door de juiste materialisatie, kleurstellingen en detaillering. De rijkheid in architectuur, die u terugziet in de fraaie details en het persoonlijk karakter van de huizen, in combinatie met het landschappelijk wonen, maakt Waterjuffers compleet.

De buurt Waterjuffers gaat gefaseerd in verkoop. Binnenkort start de verkoop van hoek- en rijhuizen in drie verschillende breedtes en stijlvolle twee-onder-één-kaphuizen. U hoeft nu nog niet te kiezen voor een type huis; meld u aan voor de nieuwsbrief, dan houden wij u automatisch op de hoogte.

Render 01

Verschillende type huizen

Binnenkort start de verkoop van hoek- en rijhuizen in drie verschillende breedtes en stijlvolle twee-onder-een-kaphuizen.

Type huizen Waterjuffers
Render 02

Contact met de Woonwinkel van Wilgenrijk

Een huis kopen is een van de grootste gebeurtenissen in uw leven. Daarom ontmoeten, informeren en adviseren wij u graag persoonlijk. Dit kan ook telefonisch, per mail, via de chat op de website of u kunt langskomen bij de Woonwinkel van Wilgenrijk. De Woonwinkel is van maandag t/m vrijdag geopend en bereikbaar via:

  • Telefoonnummer: 085 - 792 82 02
  • Mail: woonwinkel@wilgenrijk.nl
  • Chat: www.wilgenrijk.nl

De Woonwinkel is van maandag t/m vrijdag geopend tussen 8:30 – 17:00 uur.

Nieuwsoverzicht