Naast nieuwe koophuizen en -appartementen worden er in Wilgenrijk ook nieuwe huurhuizen en appartementen gebouwd in diverse buurten. Deze huurhuizen worden door verschillende partijen in zowel de vrije- als in de sociale huursector aangeboden. Op deze manier ontstaan gevarieerde buurten, met huizen in diverse prijsklassen. De Maassluise School, de stijl van de architectuur en het landschap waar het woongebied zo bekend om staat, zorgt voor eenheid en is overal terug te zien. Of men nu koopt of huurt in Wilgenrijk, iedere bewoner beleeft dezelfde kenmerkende kwaliteiten van het woongebied.

Sociale huur

Wilgenrijk biedt ruimte aan zowel sociale- als vrije sector huurhuizen. De sociale huur verloopt via Maasdelta. Op de website van woonnet Rijnmond komen de huizen online bij beschikbaarheid. Om in aanmerking te komen voor een sociaal huurhuis, dient u te voldoen aan bepaalde voorwaardes; zo moet u ingeschreven staan bij woonnet Rijnmond en voldoen aan bepaalde budgeteisen.

Vrije sector huur

In de aankomende jaren komen er ook huizen en appartementen te huur in de vrije sector. Zodra deze huizen beschikbaar zijn, vindt u deze huizen terug op de website van Wilgenrijk onder het kopje 'huuraanbod'. De huizen in de vrije huursector worden verhuurd door externe verhuurmakelaars. U kunt direct contact met de verhuurder opnemen wanneer u interesse heeft in één van de huurhuizen of -appartementen.

Interesse in huren? Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ook in de toekomstige buurten in Wilgenrijk komen regelmatig nieuwe sociale- en vrije sectorhuurhuizen, zowel eengezinshuizen als appartementen. Heeft u interesse in huren in Wilgenrijk? Houdt u dan de Wilgenrijk website in de gaten of schrijf u in voor de nieuwsbrief. Zodra er nieuwe huurhuizen of -appartementen beschikbaar komen, ontvangt u automatisch een e-mail met meer informatie en de gegevens van de desbetreffende verhuurpartij.

Nieuwsgierig naar wonen in Wilgenrijk?

Bent u nieuwsgierig naar wonen in Wilgenrijk? U bent van harte welkom in de Woonwinkel van Wilgenrijk, aan de Weverskade 110 te Maassluis. U kunt hier terecht voor meer informatie over het woongebied aan de hand van de gedetailleerde maquette en over het huidige en toekomstige huizenaanbod. U kunt Wilgenrijk ook zelf ervaren door een wandeling of fietsrit te maken door het woongebied. Op www.wilgenrijk.nl vindt u meer informatie over het actuele aanbod en de toekomstige ontwikkelingen.

Nieuwsoverzicht