Welkom in een nieuw stukje Nederland, welkom in Wilgenrijk!
Wonen in Wilgenrijk
Rotterdam

Stelt u zich eens voor...

Een woongebied met veel rust en ruimte, niet ver van de stad. Een plek zonder drukke kruispunten en verkeer, waar uw kinderen veilig buiten kunnen spelen in de natuur. Een nieuw stukje Nederland, met betaalbare huizen en ruimere tuinen dan elders in de regio. Zou het bestaan? Welkom in Wilgenrijk!

Over Wilgenrijk
Over Wilgenrijk

Wonen in Wilgenrijk

  • 20 auto- en metrominuten van Rotterdam, Den Haag en het strand
  • Echt, ontspannen, Hollands, mooi wonen
  • Vrijstaande- en twee-onder-één-kaphuizen, rijhuizen en appartementen
  • Vrije kavels voor zelfbouw
  • Grotere kavels dan elders in de regio voor een vergelijkbare prijs
Kenmerken
Wonen in Wilgenrijk
Rotterdam & Den Haag
20 minuten rijden
Families in Wilgenrijk
120 Families
Huizen te Koop
Unieke huizen, maar duidelijk familie
Beoordeling Bewoners
8,5
Nooit ver weg van de stad en toch alle ruimte en rust om te wonen en te recreëren!

Groene woonomgeving

Wilgenrijk is groen, waterrijk en landelijk. Het heeft een rust over zich heen die zeldzaam is in de Randstad. Op slechts 20 tot 25 auto- en metrominuten van de binnensteden van Rotterdam en Den Haag vindt u unieke huizen, geïnspireerd op het verleden, gemaakt in het heden. De lanen, straten en pleinen gaan aangenaam op in de boomrijke, groene en waterrijke omgeving. Wie hier woont, kiest voor een kalme, ontspannen manier van leven in een fijne omgeving. Iedere buurt kent zijn eigen, kleinschalige, intieme sfeer, met aandacht voor kwaliteit en stijl.

In de achtertuin van Wilgenrijk vindt u monumentale boerderijen, molens en historische havens en stadskernen. Ook wandel-, fiets- en kanoliefhebbers kunnen hun hart ophalen in dit unieke groene gebied midden in de Randstad.

Groene woonomgeving

Unieke huizen

In dit nieuwe woongebied vindt u ruime kavels met unieke huizen. Van vrijstaand tot huizen in korte rijen, van twee onder-één-kap en luxe appartementen tot vrije kavels; het aanbod in Wilgenrijk is groot en gevarieerd. Dankzij de ruime opzet en de grotere kavels dan elders in de regio, heeft u in Wilgenrijk meer ruimte en kwaliteit voor een vergelijkbare prijs. Wilgenrijk kent een doordachte ontwerpfilosofie, de Maassluise School. Geen huis is hetzelfde, terwijl ze duidelijk familie zijn.

Wilt u op de hoogte blijven?

Wilgenrijk is de komende jaren nog volop in ontwikkeling. Regelmatig zijn er nieuwe huizen in verkoop, buurten worden gebouwd en opgeleverd. Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen Wilgenrijk?

  • Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief
  • Maak een account aan
  • Geef aan wat uw woonwensen zijn en in welke prijsklasse
  • Ontvang alleen nieuws wat voor u relevant is
Thuiskomen begint zodra u Wilgenrijk binnenrijdt!