WilgenrijkKids waterthema!
30 juni 2023
Steiger Eiland + Schaapskooi
15:30 - 17:30 uur

Na het grote succes en animo van WilgenrijkKids (de kleine bewoners van Wilgenrijk), is er weer een nieuwe datum gepland: vrijdag 30 juni a.s.

I.v.m. verschillende activiteiten worden er twee leeftijdscategorieën gemaakt; 4 t/m 7 jaar en 8 t/m 14 jaar. De jongste kinderen kunnen zich uitleven op de (water)stormbaan en de oudsten gaan het water op 🚣🏼💦. Voor deze groep is een zwemdiploma vereist om mee te kunnen doen en deelname geschiedt op eigen risico. Trek dus kleding aan die nat mogen worden!


Datum, tijd en locatie

De WilgenrijkKids middag vindt plaats op vrijdag 30 juni van 16:00 tot 17:30 uur. De jongste groep (4 t/m 7 jaar) verzamelt om 16:00 uur bij de Schaapskooi.

De oudste groep (8 t/m 14) wordt ingedeeld in 2 starttijden*:

  • Groep 1 verzamelt om 15:45 uur op de steiger bij Eiland voor instructie, waarna ze om 16:00 uur starten.
  • Groep 2 verzamelt om 16:15 uur bij de steiger bij Eiland voor instructie, waarna ze om 16:30 uur starten.

Aanmelden en kosten

De oudste groep gaat een RowRun doen in tweetallen, een stukje roeien en een stukje hardlopen. Het is mogelijk om je van tevoren, samen met je vriendje of vriendinnetje, aan te melden als tweetal. Dit is niet verplicht. Tijdens het verzamelen worden namelijk de overige tweetallen gevormd. Vol = vol, dus meld je zo snel mogelijk aan!

Ook voor de jongste kinderen ontvangen we graag een aanmelding zodat we weten hoeveel kinderen we kunnen verwachten.

Deelname is kosteloos, met de volgende kanttekening:

Heb je je aangemeld, maar kun je toch niet komen? Meld je dan even af via wilgenrijkkids@wilgenrijk.nl, dan kunnen we iemand anders blij maken met een plek als het vol is! Aanmelden kan tot en met maandag 26 juni a.s. Voor vrijdag 30 juni hoor je in welke startgroep je bent ingedeeld bij de RowRun.

Agendaoverzicht