Rietkraag:
Groen & Waterrijk wonen

Rietkraag is een uniek eiland binnen Wilgenrijk. Een groene en waterrijke buurt met een ontspannen sfeer. De buurt wordt omsloten door water aan drie zijden en Verreweg als statige brede laan.

In deze fase komen 14 twee-onder-een-kaphuizen aan het water, 8 twee-onder-een-kaphuizen en 9 herenhuizen aan de laan Verreweg.

Rietkraag

Wonen in Rietkraag

De huizen zijn opvallend stijlvol ontworpen, geïnspireerd op een doordachte ontwerpfilosofie, de Maassluise school. Elk huis is net even anders in uitstraling. Dit komt door de toepassing van verschillende architectonische elementen. De combinatie van rijk gedetailleerd metselwerk (banden, lateien en sierstenen), maar ook verschillende dakvormen, tuitgevels, erkers en gevel- enraamverdeling maken van Rietkraag een karakteristieke buurt die toch duidelijk een eenheid vormt.

Over Rietkraag
Plankaart 061119

Kenmerken

  • 14 twee-onder-een-kaphuizen aan het water
  • 8 twee-onder-een-kaphuizen
  • 9 herenhuizen aan de groene laan Verreweg
  • Natuur & geborgenheid
  • Bijzondere architectuur
Waar In Wilgenrijk
Kenmerken

Start verkoop Rietkraag

Dinsdagavond 10 december is het zover; de nieuwe buurt Rietkraag gaat in verkoop!
Wilt u als eerste uw voorkeur doorgeven voor uw droomhuis en de brochure mee naar huis nemen? Kom dan naar de start verkoop avond. U kunt zich via de knop hieronder inschrijven. Op deze avond zijn Hofzicht Makelaars en ontwikkelende aannemer Thunnissen aanwezig om u meer te vertellen over de huizen op Rietkraag en om al uw vragen te beantwoorden. Wij kijken ernaar uit u te ontmoeten op de start verkoop avond 10 december a.s.

Start Verkoop
Rietkraag
Wilgenrijk
Plannen definitief
Start verkoop
Vervolg Bouw
Verwachte oplevering
20192020
Planning

Architectuur

De huizen op Rietkraag zijn gelegen aan hofjes, parken of aan de waterkant. Hierdoor beleeft u op Rietkraag de seizoenen, zoals ze zijn bedoeld. Fluitende vogels, ruisend riet aan de waterkant en prachtige bomen die massaal meekleuren met de herfst en winter om in de lente weer tot bloei te komen.

Wie van natuur, geborgenheid en bijzondere architectuur houdt, valt zonder twijfel voor Rietkraag.

Architectuur
Wilt u graag wonen
in Rietkraag?