Binnen ons team Verkoop en Dienstverlening is een plekje vrij, in de rol van assistent makelaar!

Startdatum: in overleg
Uren: 32 uur

Ben je ambitieus, leergierig, en gefocust op het behalen van resultaten? Haal jij plezier uit conversie? Ervaring en/of affiniteit met de commerciële kant van vastgoed en makelaardij? Dan pas jij binnen dit team! Vanuit de functie ‘medewerker Verkoop en Dienstverlenging’ in de rol van assistent makelaar, verkoop jij dagelijks het woongeluk in Wilgenrijk.

Wilgenrijk en woongeluk
Wilgenrijk draait om woongeluk. Bij ons gaat dat vanzelfsprekend om veel meer dan een mooi huis. Wij werken aan een compleet plaatje van een plek waar je blij van wordt. Alsof je elke dag op vakantie bent. Wilgenrijk onderscheidt zich hierin: de kwaliteit is hoog, het is er groen en waterrijk. De huizen en buitenruimte moeten mooi zijn. De buurten voelen veilig en stralen rust en gezelligheid uit. Bewoners vinden er een prettige balans tussen privacy en gemeenschappelijkheid. Wilgenrijk bouwt aan een klantenkring, maar ook aan een bewoners community. Om deze positionering te bereiken en deze beleving authentiek over te brengen is klantgerichtheid een must. Vanuit de Woonwinkel aan de Weverskade in Maassluis wordt gewerkt aan de ontwikkeling en verkoop van Wilgenrijk. De Woonwinkel vormt het kloppend hart van de organisatie van Wilgenrijk die de komende jaren het gebied zal verkopen. Het is de centrale plek waar geïnteresseerden, toekomstige bewoners, nieuwe bewoners, omwonenden, makelaars en ontwikkelaars elkaar ontmoeten.

De functie
Jij bent het gezicht van Wilgenrijk, samen met jouw team ben je verantwoordelijk voor al het klantcontact binnen Wilgenrijk. De Woonwinkel is jouw domein: hier ontvang je de klant, geef je met flair alle (verkoop)informatie en zwaai je de klant met een glimlach uit. Hierna registreer je alle klantinformatie in ons CRM systeem. Door een zorgvuldige registratie kunnen we de klant optimaal bedienen, jij laat pas los wanneer het verkoopresultaat is behaald.

Wilgenrijk is de afgelopen jaren flink gegroeid en groeit nog steeds. Inmiddels geven al ruim 500 families betekenis aan de kernwaarden echt, ontspannen, Hollands en mooi wonen. Vanuit deze functie sta je dan ook in contact met de buurt. Je spreekt de bewoners tijdens evenementen of een wandeling door het woongebied, je bent tenslotte het gezicht van Wilgenrijk. Maar ook telefonisch of digitaal ben je in contact met de bewoners, de Woonwinkel is goed bereikbaar voor vragen over nieuw te ontwikkelen woonbuurten en werkzaamheden in het woongebied.

Dagelijks ben je betrokken bij het gehele verkoopproces: vanaf ontwikkeling, naar verkoop, tot bewoners community. Hoe ziet dit er dan concreet uit?

 • Ontwikkeling: meedenken en adviseren bij de ontwikkeling van nieuwe woonbuurten, jij spreekt tenslotte de klant.
 • Verkoop: verantwoordelijk voor het gehele verkoopproces van informeren, naar converteren en sluiten van de koopovereenkomst.
 • Bewoners community: bereikbaar voor de bewoners. Je pluist een vraag uit en zorgt voor een goed antwoord. Voor een controle op naleving van de afspraken uit de koopovereenkomst draai jij je hand niet om.

Naast deze inhoudelijke bijdrage aan het team Verkoop en Dienstverlening zorg je voor orde en netheid in de woonwinkel, want dit is jouw domein. De verkoopinformatie is up-to-date, de koffie staat klaar en de koffiekopjes staan binnen handbereik. We lunchen in een huiselijke sfeer, jij zorgt samen met jouw collega’s voor een gedekte tafel. De sfeer is ontspannen en er wordt veel gelachen.

Kortom een commerciële en klantgerichte functie in een ondernemende-, creatieve- en dynamische werkomgeving met een informele en betrokken cultuur.

Nieuwsbrief Woonwinkel
Maquette Woonwinkel
Woonwinkel Nieuwsbrief Beeld
Woonwinkel SBBW verslag
Wilgenrijk TV Woonwinkel

Wat vragen wij?

 • Je hebt een afgeronde mbo diploma, assistent makelaar is een pré;
 • Je hebt kennis van een CRM systeem, Salesforce is een pré;
 • Je hebt 3-5 jaar ervaring in soort gelijke commerciële functie;
 • Je werkt doelgericht en laat pas los wanneer de deal is gesloten;
 • Je bent klantgericht, accuraat, nieuwsgierig en leergierig;
 • Je zorgt altijd voor een ‘zakelijke flirt’;
 • Jouw energie is aanstekelijk;
 • Je vindt het leuk om het spel goed te spelen en bent graag de winnaar.

Is deze functie op jouw lijf geschreven maar ben je nog niet in het bezit van een diploma assistent makelaar? Het diploma is een pre, maar geen vereiste. Wij bieden de mogelijkheid om dit diploma via Wilgenrijk te behalen.

Wat bieden wij?
Je bent onderdeel van een hardwerkend team met een gezonde dosis humor en creatieve vrijheid, waarin ruimte is voor zowel persoonlijke als professionele groei. Ook bieden we je een goed pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Contact en sollicitatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Carola Stougie, Manager bedrijfsvoering en kwaliteit, werkenbij@wilgenrijk.nl of bel naar 085-7928202

Nieuwsoverzicht