Verreweg9

Verreweg 9

Verkocht
TypeVrijstaand huis
BuurtBuitengoed
Woonoppervlakte194 m2
Perceeloppervlakte423 m2
Verdiepingen3
Aantal kamers6 (waarvan 4 slaapkamers)
OpleveringVerwacht kwartaal 1 - 2021
Prijs809.500
Overzicht
Parkeren
op eigen terrein
Bijzonder
Tuitgevels
Orientatie
Zuid- West
Ligging
Aan de laan Verreweg

Op Verreweg 9 woont u in een luxe vrijstaand huis met een royale woonkamer en open keuken. Haal de tuin als het ware binnen door de schitterende erker met openslaande deuren. Het huis heeft standaard 5 slaapkamers met uitbreidingsmogelijkheden. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om met diverse opties zoals een uitbouw, extra erkers aan de voorgevel, andere keukenopstelling, extra bad- of slaapkamers op de zolderverdieping etc uw droomhuis te realiseren. De diepe achtertuin ligt op het zuidwesten. Achter uw huis heeft u twee eigen parkeerplaatsen op eigen terrein waarvan 1 onder de carport.

Kenmerken
Kenmerken
Buitengoed Plankaart Juli 2020
Buitengoed

Buitengoed is een groene, waterrijke en open buurt met dorpse sfeer. De buurt is geïnspireerd op de statige wijk Kralingen in Rotterdam: brede lanen, vijvers, oevers, een park. Straten die slingeren, kleine binnenhoven, een fijne leefomgeving. Buitengoed heeft een ongekende woonvariatie met circa 200 huizen die sterk in type en uitvoering variëren en bevat zowel koop- als huurhuizen. Kleinschalige appartementengebouwen volledig in architectuur van de omliggend huizen, treft u er ook.

Te midden van de grote parktuin aan de rand van de buurt, komt een kleinschalig boetiekhotel dat naast de ideale logeerplek, ook een ontspannen en natuurlijke plek aan het water biedt voor samenkomen en heerlijk eten en drinken. Daarnaast loopt u vanuit de buurt zo de Parkwal op om te recreëren of via de natuurlijke hoofdentree naar de knusse historische binnenstad of het splinternieuwe winkelgebied Koningshoek. Dorps wonen met alle voorzieningen bij de hand.

De Buurt
Interesse in
Verreweg 9?