Parkweide Gevelaanzicht 4

Parkweide 4

Verkocht
TypeHoekhuis
BuurtParkweide
Woonoppervlakte183 m2
Perceeloppervlakte273 m2
Verdiepingen3
Aantal kamers4 (waarvan 3 slaapkamers)
OpleveringVerwacht kwartaal 3 - 2024
Prijs Vanaf702.500
Overzicht
Parkeren
garage
Bijzonder
Extra groot perceel van 273 m²
Orientatie
Noord- Oost
Ligging
Aan de laan Verreweg

Gelegen aan de statige groene laan Verreweg komen geschakelde herenhuizen. Ze staan in een rij van 3 en 4 huizen naast elkaar. Door de variatie in gevels en detailleringen in het metselwerk krijgen deze statige herenhuizen een speels karakter. De herenhuizen hebben een statige plafondhoogte van ca. 3,20 meter (60 cm hoger dan de standaard plafondhoogte). Dit zorgt voor een open en ruimtelijk gevoel.

Parkweide 4 heeft een woonoppervlakte van 183 m². Een diepe achtertuin van 15 meter diep, gelegen op het noordoosten. Daarnaast heeft dit hoekhuis een garage en 2 parkeerplaatsen op eigen terrein. Vanwege de hoekligging, heeft dit huis een extra groot perceel van 273 m² en kunt u dus de hele dag van de zon genieten.

Kenmerken
  • Uniek geschakeld herenhuis aan de groene laan Verreweg
  • Statige plafondhoogte begane grond van ca. 3,2 meter
  • Breedtemaat 6,3 meter
  • Met een eigen garage en twee parkeerplaatsen op eigen terrein
  • Diepe achtertuin op het noordoosten
  • Energiezuinig en gasloos
  • Diverse opties om uw droomhuis te realiseren
Kenmerken
Plattegronden
Documenten
Optiebeschrijving Type
Alle documenten zip-file
Parkweide Prijslijst pdf
Parkweide Meer en minderwerkopties pdf
Verkoopbrochure Parkweide pdf
Documenten
1
Brochure Parkweide
Parkweide op de kaart
Parkweide

De prachtige lanen met bomenrijen, een rijkdom aan groen en de bijzondere architectuur verwelkomen u met open armen in de buurt Parkweide. De nieuwe buurt Parkweide kenmerkt zich door de prachtige ligging en de diversiteit aan huizen in verschillende woonsferen: aan de statige laan Verreweg, aan de groene parkwal, langs de singel of aan een groen en kleinschalig hof.

In het groene hof komen bewoners samen en kunnen de kinderen veilig spelen. Er komt een speelplek voor kleine kinderen met speelaanleidingen in het gras en een aantal bankjes om even op adem te komen of gezellig een praatje te maken. U heeft geen zorgen om druk verkeer: alle auto’s kunnen aan de achterzijde van het huis parkeren. Zo geniet u optimaal van het groene hof en een kindvriendelijke omgeving.

De Buurt
Interesse in
Parkweide 4?