Parkweide Gevelaanzicht 60

Parkweide 60

Verkocht
TypeTussenhuis
BuurtParkweide
Woonoppervlakte154 m2
Perceeloppervlakte128 m2
Verdiepingen3
Aantal kamers4 (waarvan 3 slaapkamers)
OpleveringVerwacht kwartaal 3 - 2024
Prijs Vanaf534.500
Overzicht
Parkeren
in de buurt
Bijzonder
Achtertuin van 10 meter diep
Orientatie
Zuid
Ligging
Aan de parkwal

Er komen 5 unieke geschakelde hofhuizen gelegen aan het intieme groene hof. Hierdoor ervaart u gelijk een heerlijk parkgevoel. In de avondzon geniet u van een moment voor uzelf, terwijl de kinderen veilig kunnen spelen in het autoluwe hof. Dat is pas thuiskomen.

Parkweide 60 is een tussenhuis waarbij de voorkant uitkijkt op het groene hof en de achterkant grenst aan een groene parkeerbuffer. Het huis heeft een woonoppervlakte van 154 m². De achtertuin van 10 meter diep, ligt op het zuiden waardoor u de gehele dag de zon in uw achtertuin heeft. Daarnaast heeft u een eigen berging.

Kenmerken
  • Geschakeld hofhuis aan het intieme groene hof
  • Breedtemaat 5,7 meter
  • Diepe achtertuin op het zuiden met berging
  • Energiezuinig en gasloos
  • Diverse opties om uw droomhuis te realiseren
Kenmerken
Plattegronden
Documenten
Optiebeschrijving Type
Alle documenten zip-file
Parkweide Prijslijst pdf
Parkweide Meer en minderwerkopties pdf
Verkoopbrochure Parkweide pdf
Documenten
Parkweide op de kaart
Parkweide

De prachtige lanen met bomenrijen, een rijkdom aan groen en de bijzondere architectuur verwelkomen u met open armen in de buurt Parkweide. De nieuwe buurt Parkweide kenmerkt zich door de prachtige ligging en de diversiteit aan huizen in verschillende woonsferen: aan de statige laan Verreweg, aan de groene parkwal, langs de singel of aan een groen en kleinschalig hof.

In het groene hof komen bewoners samen en kunnen de kinderen veilig spelen. Er komt een speelplek voor kleine kinderen met speelaanleidingen in het gras en een aantal bankjes om even op adem te komen of gezellig een praatje te maken. U heeft geen zorgen om druk verkeer: alle auto’s kunnen aan de achterzijde van het huis parkeren. Zo geniet u optimaal van het groene hof en een kindvriendelijke omgeving.

De Buurt
Interesse in
Parkweide 60?