Zomerbries Huizen Detail bouwnummers 4 en 14

Zomerbries 4

Verkocht
TypeTwee-onder-een-kap huis
BuurtZomerbries
Woonoppervlakte172 m2
Perceeloppervlakte382 m2
Verdiepingen3
Aantal kamers5 (waarvan 3 slaapkamers)
Prijs Vanaf664.500
Overzicht
Parkeren
op eigen terrein
Bijzonder
Langskap
Orientatie
Oost- Zuid
Ligging
op het eiland

Dit huis van het type A1 is een prachtig twee-onder-één-kaphuis met een langskap, een dakkapel aan de achterzijde en drie ramen in de voorgevel op de eerste verdieping. Via de voordeur aan de zijkant van het huis komt u binnen in de ruime hal. Op de begane grond is ruimte voor een grote woonkeuken, de aansluiting voor een eventueel kookeiland ligt bij oplevering al voor u klaar. De woonkamer is gelegen aan de tuinzijde. Via de grote schuifpui heeft u toegang tot de diepe tuin aan het water met een breed terras. De tuin ligt op het zuidoosten. Op de dubbel geaarde spatwaterdichte wandcontactdoos op de achtergevel kunt u zelf tuinverlichting of warmtelampen aansluiten, zo kunt u ook ’s avonds van uw tuin genieten.

Het huis heeft twee royale slaapkamers op de eerste verdieping, waarvan de hoofdslaapkamer een oppervlakte heeft van ruim 25m². Op de ruime tweede verdieping vindt u 2 slaapkamers, een installatie-ruimte en een vliering. De badkamer en toiletten worden casco opgeleverd; op de eerste verdieping bevindt zich een separaat toilet. Het eiland Zomerbries en de prachtige huizen bieden een optimale leefomgeving waarin wonen, werken, ontmoeten, spelen en ontdekken heel natuurlijk samenkomen.

Kenmerken
  • 2 royale slaapkamers op de 1e verdieping (25m² en 14m²)
  • Separaat toilet op 1e verdieping
  • Badkamer en toiletten casco
  • Twee extra slaapkamers op de 2de verdieping
  • Grote boiler (270 liter)
  • Aansluiting en afvoer voor kookeiland
  • Dubbel geaarde spatwaterdichte WCD op achtergevel
  • Inclusief hoogwaardige installatie met bodemwarmtepomp
  • Tuin aan het water met eigen berging
Kenmerken
Plattegronden
Documenten
Optiebeschrijving Type
Alle documenten zip-file
Technische Omschrijving Zomerbries pdf
Kleur en materiaalstaat Zomerbries pdf
Aannemingsovereenkomst Zomerbries pdf
Zomerbries erratum 1 pdf
Zomerbries erratum 2 pdf
Opschortende Voorwaarden Zomerbries word
Model Verkooptekening A1 DA2 pdf
Model Verkooptekening A1 B pdf
Afwerkstaat type A1 A2 pdf
Zomerbries kavelpaspoort kavel 4 pdf
Opdrachtbevestiging verplicht meer-/minderwerk Zomerbries 04 pdf
Documenten
Wilgenrijk Plankaart Buurt Zomerbries
Zomerbries

Op Zomerbries is het gezellig, kleinschalig en zonnig wonen. Het landschappelijk ontwerp van het eiland is geïnspireerd op wonen op een landelijk erf en natuurlijke oevers in typisch Hollands waterrijke omgeving. De huizen staan zo gegroepeerd dat ruime erven ontstaan voor uw entree met twee parkeerplaatsen op eigen terrein. De 19 twee-en-drie-onder-één-kaphuizen zijn via een karakteristieke brug te bereiken. Deze brug begeleidt u van de lintweg in Wilgenrijk het knusse eiland op. De weg op het eiland is doodlopend, waardoor de buurt zeer autoluw en kindvriendelijk is.

Alle huizen en tuinen op Zomerbries liggen aan het water. U kunt maximaal genieten van uw ruime tuin door de grote schuifpui in de achtergevel en de veranda, waar het al vroeg in het jaar heerlijk vertoeven is. Dit prachtige eiland biedt een optimale leefomgeving waarin wonen, werken, ontmoeten, spelen en ontdekken heel natuurlijk samenkomen.

De Buurt
Interesse in
Zomerbries 4?