In de buurt Parksingel, gelegen in het woongebied van Wilgenrijk, komen 12 sociale huurhuizen en 22 sociale huurappartementen. De huizen worden vanaf 6 november 2022 en 13 november aangeboden via WoonnetRijnmond. De huizen en appartementen worden naar verwachting in het derde kwartaal van 2023 aan de huurders opgeleverd.

12 sociale huurhuizen

Elke huurhuis heeft een woonkamer aan de tuinzijde, een open keuken aan de straatzijde, 3 of 4 slaapkamers en een zolder die te bereiken is met een vaste trap. Enkele huizen hebben op de zolder extra ruimte doordat het huis een puntgevel heeft. Het hoekhuis heeft een extra slaapkamer op de tweede verdieping. In de achtertuinen staan een houten berging en een poort die de tuin van het parkeren achter het huis gescheiden houdt.

22 sociale huurappartementen

Alle appartementen heeft de woonkamer aan de zuid-oost zijde met een terras of een balkon, een open keuken en 2 slaapkamers. De appartementen op de 3e verdieping hebben schuine wanden met dakkapellen en/of dakramen. Het appartementengebouw heeft een centrale entree met trappenhuis en lift. De bergingen zijn op de begane grond binnen het gebouw. De appartementen zijn voorzien van een warmtepomp en vloerverwarmingen en worden daardoor gasloos gebouwd.

Heeft u interesse in een sociaal huurhuis of appartement?

Vanaf 6 november om 20.00 uur zijn de advertenties voor de huurhuizen te vinden op WoonnetRijnmond en kunnen ingeschreven huiszoekenden reageren op de huizen. Vanaf 13 november om 20.00 uur zijn de advertenties voor de huurappartementen te vinden op Woonnetrijnmond. Maasdelta verwacht de huizen in het derde kwartaal van 2023 aan de huurders op te leveren.

Wilt u meer weten over het huren van een huis in Wilgenrijk? Lees dan alle informatie over huren via onderstaande button:

Nieuwsoverzicht