De inschrijving voor Rietkraag is sinds maandag 16 december 10.00 uur gesloten, maar dat hoeft nog niet te betekenen dat een huis op Rietkraag aan u voorbij is gegaan. Komende periode kunt u zich namelijk nog inschrijven voor de reservelijst.

Hoe werkt het?

Vanaf 19 december zijn de eerste verkoopgesprekken met de potentiële kopers en de makelaar. De potentiële kopers van de eerste toewijzing krijgen na het gesprek met de makelaar bedenktijd. Tijdens de bedenktijd mogen de kopers de koop van een huis nog ontbinden. Gedurende deze periode is het goed mogelijk dat de kopers afzien van het kopen van een huis op Rietkraag, waardoor er een huis weer beschikbaar wordt. Bekijk de beschikbare huizen in de huizenzoeker.

Inschrijven voor de huizen
  1. Bekijk de huizen op Rietkraag in de huizenzoeker of in de brochure.
  2. Kies het huis van uw voorkeur(en). U mag 9 voorkeuren doorgeven.
  3. Klik op onderstaande knop.
  4. Vul uw aanvullende gegevens in en schrijf u voor minimaal 1 huis in.

Na het invullen van uw voorkeuren, krijgt u binnen een uur een bevestiging in uw mail. Heeft u geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer dan voor de zekerheid uw ongewenste e-mails. Indien u helemaal geen mail heeft ontvangen, neem dan contact op met de Woonwinkel op 085-07928202

Ik heb mij ingeschreven, wat nu?

Nadat u zich heeft ingeschreven en uw voorkeuren heeft doorgegeven, neemt de makelaar contact met u op als de huizen van uw voorkeur beschikbaar komen.

Nieuwsoverzicht