Lieve kinderen,

Hebben jullie ook zo zin in het Sinterklaasfeest? Ook al is dit jaar alles een beetje anders dan anders, toch zijn wij van plan om er een groot feest van te maken!
Speciaal voor alle kinderen in Maassluis hebben de fietsenwinkel Van Kortenhof en Wilgenrijk een ultra geheime zoom-sessie met Sinterklaas in Spanje gehad. Want zij vroegen zich af hoe zij het Sinterklaasfeest nog net ietsje leuker zouden kunnen maken. Gelukkig had Sinterklaas daar wel een antwoord op.

Hij vertelde dat bijna alle kinderen van kleuren, knutselen én fietsen houden. Van Kortenhof en Wilgenrijk hebben daarom de handen ineen geslagen voor een speciale SINTERKLAAS – KLEURWEDSTRIJD in Maassluis. Kleur de kleurplaat op je allermooist en wie weet win jij de mega hoofdprijs: een spiksplinternieuwe en super coole Alpina kinderfiets!

Hoe doe je mee?

De meeste kinderen zullen de kleurplaat via de basisschool ontvangen. Als je hem niet op school hebt gehad, kun je de kleurplaat ophalen bij Van Kortenhof (Heldringstraat 101) of bij Wilgenrijk Woonwinkel (Weverskade 110) of download hem hieronder. Kleur en versier deze kleurplaat op je aller- allermooist, vul je gegevens in en lever jouw Sinterklaas-kleurplaat in bij de fietsenwinkel van Van Kortenhof vóór 3 december. Alle kleurplaten krijgen een mooi plekje in de winkel zodat iedereen ze kan bewonderen!

Sinterklaas kiest op 5 december de winnaar!

Niemand minder dan Sinterklaas zelf, kiest uit alle ingeleverde kleurplaten de winnaar. Op 5 december wordt de winnaar of winnares bekend gemaakt.

Mede namens Van Kortenhof, Wilgenrijk én Sinterklaas: Heel veel succes en de Sint kijkt uit naar al jullie kunstwerken! Voor alle kinderen die de kleurplaat komen inleveren ligt er wat lekkers in de winkel van Van Kortenhof klaar!

Nieuwsoverzicht