Verkoopproces Ritseling, Doorkijk en Onderling


De 39 rijhuizen in de buurt Buitengoed zijn sinds 2 april 2020 in verkoop gegaan. Inmiddels is de 1e inschrijvingstermijn op 16 april 2020 gesloten. Op dit moment vinden de toewijzing en de verkoopgesprekken plaats. Daarna komen de huizen onder optie of blijven beschikbaar. Het overzicht van de beschikbare huizen vindt u in de huizenzoeker.

Contact met de makelaar


Heeft u interesse in een van de huizen? Laat de makelaar contact met u opnemen voor een vrijblijvende afspraak. Daarnaast is het mogelijk om met de makelaar in contact te komen via de ‘Wilgenrijk chat’ rechts onderin de website en uw vragen direct te stellen over de huizen.

Huizen onder optie


Na de eerste online afspraak wordt er een optie verstrekt van een week. In die week vindt er opnieuw een online afspraak plaats met de kopers begeleider van bouwer Dura Vermeer. U kunt dan bouwopties zoals een uitbouw of openslaande deuren bespreken en meenemen in uw besluit om over te gaan tot de koop van uw huis.

Heeft u vragen?


Zijn er voor u onduidelijkheden over het verkoopproces? Neemt u dan gerust contact op met Ooms makelaars of WVK makelaars voor meer informatie. Ook kunt de Woonwinkel van Wilgenrijk benaderen voor vragen.

Nieuwsoverzicht