Verkoopproces Buitengoed 2 april 2020 om 12.00 uur


Vanaf 2 april 2020 om 12.00 uur gaan de 39 korte rijhuizen van Buitengoed in verkoop via een online start verkoop. U kunt nu alle huizen, de brochure en de prijzen, online en ontspannen vanaf uw eigen bank of keukentafel kunt bekijken. Als u er al helemaal uit bent in welk huis u zichzelf ziet wonen, kunt u ook direct via het online inschrijfformulier uw voorkeur doorgeven voor deze huizen. Daarnaast is het mogelijk om met de makelaar in contact te komen via de ‘Wilgenrijk chat’ en uw vragen direct te stellen over de huizen.

Inschrijven voor huis van uw voorkeur

U heeft vanaf 2 april 2020 twee weken de tijd om uw voorkeur voor een huis online door te geven middels het inschrijfformulier. De inschrijftermijn sluit daarmee op 16 april 2020 om 12.00uur. U mag 5 huizen van uw voorkeur doorgeven en ontvangt na uw inschrijving een bevestigingsmail.

Geef hier uw voorkeur door

Toewijzing

De huizen worden uiterlijk maandag 20 april toegewezen door Ooms makelaars uit Schiedam en WVK makelaars uit Voorburg. De makelaars bellen u op 21 of 22 april 2020 als er een huis aan u is toegewezen en plannen dan een online verkoopgesprek met u in. De verkoop-/contracttekening en de gedrukte brochure van het huis ontvangt u nadat de afspraak is ingepland.

Huizen onder optie

Na de eerste online afspraak wordt er een optie verstrekt van een week. In die week vindt er opnieuw een online afspraak plaats met de kopers begeleider van bouwer Dura Vermeer. U kunt dan bouwopties zoals een uitbouw of openslaande deuren bespreken en meenemen in uw besluit om over te gaan tot de koop van uw huis.

Heeft u vragen?

Zijn er voor u onduidelijkheden over het verkoopproces? Neemt u dan gerust contact op met Ooms makelaars of WVK makelaars voor meer informatie. Ook kunt de Woonwinkel van Wilgenrijk benaderen voor vragen.

Nieuwsoverzicht