Lichtval 13 Buitengoed Wilgenrijk achterkant

Lichtval 13

Verkocht
TypeHoekhuis
BuurtBuitengoed
Woonoppervlakte132 m2
Perceeloppervlakte140 m2
Verdiepingen2
Aantal kamers4 (waarvan 3 slaapkamers)
Prijs Vanaf420.500
Overzicht
Parkeren
op eigen terrein
Bijzonder
split-level huis
Orientatie
Zuid- West
Ligging
aan het water

Aan het hof Lichtval vindt u 18 rijhuizen met de tuin grenzend aan de waterkant. De rustige ingang van dit hoekhuis bevindt zich aan de lagergelegen hofzijde met de keuken, die geheel naar eigen wens in te richten is, op een hoger niveau. De woonkamer met openslaande deuren naar de zuid gelegen tuin, ligt lager en heeft ramen van wel 3.60 meter hoog. Hierdoor heeft u een prachtige uitzicht over het water omringd door groen. Met een woonoppervlakte van 132, een tuin van 83, 3 slaapkamers op de eerste verdieping en een vrij in te delen tweede verdieping is dit huis zeer geschikt voor een gezin. Daarnaast heeft elk huis zijn eigen parkeerplaats.

De vanaf prijs inclusief meerwerk is € 420.500. Onder het meerwerk valt onder andere de dubbele openslaande deur naar de tuin en een dakvenster met tuimelraam op de tweede verdieping. De badkamer en toilet worden inclusief tegelwerk en sanitair van Villeroy en Boch opgeleverd.

Kenmerken
 • Splitlevel huis met een plafondhoogte van 3.60 meter in de woonkamer
 • Woonkeuken hoger gelegen en de woonkamer met openslaande deuren naar de tuin
 • Grote ramen met uitzicht over het water
 • Drie slaapkamers
 • Vrij in te delen tweede verdieping
 • Dakvenster met tuimelraam aan de voorzijde
 • Ruime badkamer
 • Besloten terrastuin op het zuiden
 • Moderne pergola rond het terras
 • Inclusief sanitair
 • Casco keuken
 • Een parkeerplaats op eigen terrein
Kenmerken
Plattegronden
Documenten
Optiebeschrijving Type
Alle documenten zip-file
Bouwtekeningen Lichtval 13 pdf
Gevelaanzichten Lichtval 13 pdf
Technische omschrijving pdf
Overzicht sanitair pdf
Kavelpaspoort Lichtval 13 pdf
Kleur- en materiaalstaat pdf
Documenten
Buitengoed Plankaart Juli 2020
Buitengoed

Buitengoed is een groene, waterrijke en open buurt met dorpse sfeer. De buurt is geïnspireerd op de statige wijk Kralingen in Rotterdam: brede lanen, vijvers, oevers, een park. Straten die slingeren, kleine binnenhoven, een fijne leefomgeving. Buitengoed heeft een ongekende woonvariatie met circa 200 huizen die sterk in type en uitvoering variëren en bevat zowel koop- als huurhuizen. Kleinschalige appartementengebouwen volledig in architectuur van de omliggend huizen, treft u er ook.

Te midden van de grote parktuin aan de rand van de buurt, komt een kleinschalig boetiekhotel dat naast de ideale logeerplek, ook een ontspannen en natuurlijke plek aan het water biedt voor samenkomen en heerlijk eten en drinken. Daarnaast loopt u vanuit de buurt zo de Parkwal op om te recreëren of via de natuurlijke hoofdentree naar de knusse historische binnenstad of het splinternieuwe winkelgebied Koningshoek. Dorps wonen met alle voorzieningen bij de hand.

De Buurt
Interesse in
Lichtval 13?