Thumbnail onderling 26

Onderling 26

Verkocht
TypeTussenhuis
BuurtBuitengoed
Woonoppervlakte127 m2
Perceeloppervlakte150 m2
Verdiepingen3
Aantal kamers5 (waarvan 3 slaapkamers)
OpleveringVerwacht kwartaal 4 - 2021
Prijs345.000
Overzicht
Parkeren
op eigen terrein
Bijzonder
Frans balkon
Orientatie
Noord
Ligging
aan de vijver

Aan Onderling staan 18 huizen in 5 korte rijen. Hier woont u op een prachtige plek rond de buurtvijver en heeft u een weids uitzicht over een speelse groene omgeving. In deze laan kunnen kinderen naar hartenlust spelen en banjeren door een natuurlijke omgeving. De huizen hebben klassieke uitstraling door onder andere tuitgevels en zadeldaken met oranje en antracieten dakpannen. Het zadeldak bestaat uit twee hellende dakschilden die in een omgekeerde V samenkomen in de nok. Dankzij de hellende constructie wordt het hemelwater goed afgevoerd en is bestand tegen hevige windstoten. Op zomerse avonden kunt u heerlijk in de avondzon vertoeven in uw nieuwe achtertuin. De achtertuin ligt op het noordwesten en is circa 7 meter diep. Hierachter ligt nog de berging en een parkeerplek met achterom. Zowel de voor- als achtertuin zijn 5,4 meter breed. De voortuin is zelf 2,5 meter diep en op het zuidoosten gelegen; hier kunt u bijvoorbeeld een gezellig zitje maken, zodat u in de ochtend lekker van een kopje koffie of thee kunt genieten in de zon.

Kenmerken
  • 3 slaapkamers op de eerste verdieping
  • Vrij in te delen tweede verdieping
  • Casco badkamer en toilet, exclusief keuken
  • Inclusief zonnepanelen
  • Vloerverwarming op de begane grond en 1e verdieping
  • Aparte berging in de achtertuin
Kenmerken
Plattegronden
Documenten
Optiebeschrijving Type
Alle documenten zip-file
Keuzelijst meer -en minderwerk Buitengoed pdf
Badkamer brochure sfeer Sereen pdf
Badkamer brochure sfeer Robuust pdf
Badkamer brochure sfeer Design pdf
Badkamer brochure sfeer PUUR pdf
Berging buitenruimte pdf
Kleur- en materiaalstaat Ritseling, Onderling en Doorkijk pdf
Technische omschrijving pdf
Showroom Thuis brochure pdf
Situatie tekening pdf
Legenda voor bij de Technische Plattegrond pdf
Situatieschets Onderling 71 tm 93 pdf
Technische Plattegrond met afmetingen van bouwnummer 26 pdf
Documenten
Buitengoed Plankaart Juli 2020
Buitengoed

Buitengoed is een groene, waterrijke en open buurt met dorpse sfeer. De buurt is geïnspireerd op de statige wijk Kralingen in Rotterdam: brede lanen, vijvers, oevers, een park. Straten die slingeren, kleine binnenhoven, een fijne leefomgeving. Buitengoed heeft een ongekende woonvariatie met circa 200 huizen die sterk in type en uitvoering variëren en bevat zowel koop- als huurhuizen. Kleinschalige appartementengebouwen volledig in architectuur van de omliggend huizen, treft u er ook.

Te midden van de grote parktuin aan de rand van de buurt, komt een kleinschalig boetiekhotel dat naast de ideale logeerplek, ook een ontspannen en natuurlijke plek aan het water biedt voor samenkomen en heerlijk eten en drinken. Daarnaast loopt u vanuit de buurt zo de Parkwal op om te recreëren of via de natuurlijke hoofdentree naar de knusse historische binnenstad of het splinternieuwe winkelgebied Koningshoek. Dorps wonen met alle voorzieningen bij de hand.

De Buurt
Interesse in
Onderling 26?