Onderling Gevel 72
Verkocht

Onderling 72

TypeHoekhuis
BuurtBuitengoed
Woonoppervlakte129 m2
Perceeloppervlakte264 m2
Verdiepingen3
Aantal kamers4 (waarvan 3 slaapkamers)
OpleveringVerwacht kwartaal 4 - 2021
Prijs435.000
Overzicht
Parkeren
op eigen terrein
Bijzonder
Schuine zij- en achtertuin
Orientatie
Noord
Ligging
Uitzicht op het park

Onderling 72 is een prachtig hoekhuis met een Frans balkon op de 1e verdieping. Dit hoekhuis krijgt door de oranje gevelsteen en het zadeldak met antraciet gekleurde dakpannen een warme en moderne uitstraling. De voortuin ligt op het zuiden en de achtertuin op het noorden. Door de grote voor-, zij- en achtertuin kunt u de hele dag en avond genieten van de zon en schaduw. De ruime achtertuin is 15 meter diep en 11 meter breed op achtergevel hoogte en heeft een eigen berging. Aan de voorkant van het huis zijn twee parkeerplaatsen op eigen terrein. Het huis heeft standaard vloerverwarming op de begane grond en 1e verdieping. Het totale woonoppervlakte is circa 129 m², waarvan 3 slaapkamers zich op de eerste verdieping bevinden. De tweede verdieping is vrij in te delen. De badkamer en het toilet zijn luxe afgewerkt en u heeft de optie om de badkamer te vergroten en te voorzien van een ligbad. Vanaf uw voordeur is het een steenworp verwijderd van het park. Een prachtig groen gebied waar u en uw gezin heerlijk van de natuur kunnen genieten!

Kenmerken
  • 3 slaapkamers op de eerste verdieping
  • Vrij in te delen tweede verdieping
  • Badkamer en toilet afgewerkt met fraai sanitair en tegelwerk
  • Inclusief keukencheque
  • Inclusief zonnepanelen
  • Vloerverwarming op de begane grond en 1e verdieping
  • Aparte berging in de achtertuin
Kenmerken
Plattegronden
Documenten
OptiebeschrijvingType
Alle documentenzip-file
Keuzelijst meer -en minderwerk Buitengoedpdf
Badkamer brochure sfeer Sereenpdf
Badkamer brochure sfeer Robuustpdf
Badkamer brochure sfeer Designpdf
Badkamer brochure sfeer PUURpdf
Berging buitenruimtepdf
Kleur- en materiaalstaat Ritseling, Onderling en Doorkijkpdf
Technische omschrijvingpdf
Showroom Thuis brochurepdf
Situatie tekeningpdf
Legenda voor bij de Technische Plattegrondpdf
Situatieschets Onderling 71 tm 93pdf
Technische Plattegrond Onderling 72pdf
Onderling Blokoverzicht Blok 15 72 73 74pdf
Documenten
Buitengoed Plankaart Juli 2020
Buitengoed

Buitengoed is een groene, waterrijke en open buurt met dorpse sfeer. De buurt is geïnspireerd op de statige wijk Kralingen in Rotterdam: brede lanen, vijvers, oevers, een park. Straten die slingeren, kleine binnenhoven, een fijne leefomgeving. Buitengoed heeft een ongekende woonvariatie met circa 200 huizen die sterk in type en uitvoering variëren en bevat zowel koop- als huurhuizen. Kleinschalige appartementengebouwen volledig in architectuur van de omliggend huizen, treft u er ook.

Te midden van de grote parktuin aan de rand van de buurt, komt een kleinschalig boetiekhotel dat naast de ideale logeerplek, ook een ontspannen en natuurlijke plek aan het water biedt voor samenkomen en heerlijk eten en drinken. Daarnaast loopt u vanuit de buurt zo de Parkwal op om te recreëren of via de natuurlijke hoofdentree naar de knusse historische binnenstad of het splinternieuwe winkelgebied Koningshoek. Dorps wonen met alle voorzieningen bij de hand.

De Buurt
Interesse in
Onderling 72?