Bouwnummer 5 1080x1080px

Verreweg 5

Verkocht
TypeHoekhuis
BuurtBuitengoed
Woonoppervlakte183 m2
Perceeloppervlakte308 m2
Verdiepingen3
Aantal kamers6 (waarvan 5 slaapkamers)
OpleveringVerwacht kwartaal 1 - 2021
Prijs651.600
Overzicht
Parkeren
op eigen terrein
Bijzonder
Tuitgevel
Orientatie
Zuid- West
Ligging
Aan de laan Verreweg

Wat opvallend is aan dit hoekhuis met een woonoppervlakte van 183 m², zijn de tuitgevel en de unieke terugliggende entree. In combinatie met de diep rode gekleurde gevelstenen, geeft het dit traditioneel Hollands huis een moderne en strakke uitstraling. Via de klassieke entree betreedt u de hal naar de grote woonkamer en royale open keuken die door de zijramen veel licht vangen. Vanaf de woonkamer loopt u door de 1.20 meter uitbouw en openslaande deuren uw prachtige tuin van 13 meter diep in. Deze tuin ligt op het zuidwesten en doordat dit hoekhuis een voor- zij- en achtertuin heeft, kunt u de hele dag genieten van de zon en de schaduw. U heeft in totaal 177 m² tuinoppervlakte. Genoeg buitenruimte om uw droomtuin te realiseren! Op de eerste verdieping vindt u 3 slaapkamers en een luxe afgewerkte badkamer. Op de zolderverdieping heeft u 1 slaapkamer en een vrij in te delen ruimte. Indien u wenst kunt u deze ruimte omtoveren tot een extra slaapkamer. Of wat dacht u van een extra badkamer? Ideaal voor tieners of logees! Achter uw huis heeft u twee parkeerplaatsen op eigen terrein waarvan 1 onder de carport. Vanaf uw huis is het een steenworp verwijderd van de Parkwal. Een groenrijk parkgebied waar u heerlijk kunt wandelen, sporten of genieten van het prachtig uitzicht over Wilgenrijk.

Kenmerken
  • Hoogwaardige architectuur waar u echt trots op kunt zijn!
  • Inclusief diverse uitbreidingen, zoals een uitbouw van de woonkamer en vergrootte badkamer
  • Royale tuin op het zuidwesten (veel zon!)
  • Volledige huis is voorzien van vloerverwarming
  • Volledig ingerichte 2de verdieping met minstens één slaapkamer
  • Woonoppervlakte vanaf 183 m²
  • 2 parkeerplaatsen op eigen terrein, waarvan 1 onder de carport
  • Zonnepanelen, gasloos en een warmtepomp
Kenmerken
Plattegronden
Documenten
Optiebeschrijving Type
Alle documenten zip-file
Afbouwopties NHH bnr 5 pdf
Documenten
Buitengoed Plankaart Juli 2020
Buitengoed

Buitengoed is een groene, waterrijke en open buurt met dorpse sfeer. De buurt is geïnspireerd op de statige wijk Kralingen in Rotterdam: brede lanen, vijvers, oevers, een park. Straten die slingeren, kleine binnenhoven, een fijne leefomgeving. Buitengoed heeft een ongekende woonvariatie met circa 200 huizen die sterk in type en uitvoering variëren en bevat zowel koop- als huurhuizen. Kleinschalige appartementengebouwen volledig in architectuur van de omliggend huizen, treft u er ook.

Te midden van de grote parktuin aan de rand van de buurt, komt een kleinschalig boetiekhotel dat naast de ideale logeerplek, ook een ontspannen en natuurlijke plek aan het water biedt voor samenkomen en heerlijk eten en drinken. Daarnaast loopt u vanuit de buurt zo de Parkwal op om te recreëren of via de natuurlijke hoofdentree naar de knusse historische binnenstad of het splinternieuwe winkelgebied Koningshoek. Dorps wonen met alle voorzieningen bij de hand.

De Buurt
Interesse in
Verreweg 5?