Glinster 13

Glinster 13

Verkocht
TypeVrij kavel
BuurtGoedland
Perceeloppervlakte455 m2
OpleveringVerwacht kwartaal 3 - 2022
Prijs v.o.n. Vanaf353.500
Overzicht
Parkeren
op eigen terrein
Bijzonder
ruime vrije kavel
Orientatie
Noord- Oost
Ligging
op een eiland, indirect aan het water

Op tussenkavel Glinster 13 is het prachtig wonen. Hier heeft u uitzicht op het water en het wandelpad over het eiland. Deze tussenkavel heeft een oppervlakte van 455 m².

Glinster 13 is te bereiken via een autoluwe en doodlopende laan, die exclusief en besloten aanvoelt zodra u de laan betreedt. Met twee privé parkeerplaatsen op eigen terrein, heeft u altijd een plek om te parkeren. De verlichting, dubbele private parkeerplaats, berging en toegangspoort, zijn onderdeel van het hoogwaardige ontwerp. De voorzijde van het huis is gericht naar het water en langs de voortuin ligt een verlaagd en slingerend wandelpad dat leidt naar het groene park op het eiland of naar de brug richting de buurt Tweede Weverskade. De ligging van Glinster 13 is een ideale plek waar kinderen vanuit de tuin naar het park kunnen lopen en daar heerlijk kunnen spelen of langs het water visjes en kikkerdril kunnen vangen. Het groene park is een autovrij gebied waar u en uw gezin zonder zorgen vrij kunnen wandelen, recreëren en spelen. Wilt u zich juist terugtrekken van het openbare gebied? Dan kunt u in de grote tuin, die richting het park op het noordoosten ligt, in de ochtend van de zonsopkomst genieten en in de middag de schaduw opzoeken.

Kenmerken
  • Autovrije binnengebieden en autoluwe toegangslaan
  • Houtsingels van kruiden, struiken, heesters en bomen
  • Lommerrijke en behaaglijke sfeer
  • Dubbele private parkeerplaats op eigen terrein
  • Houten berging of carport op eigen terrein
  • Optie tot uitbreiden berging of carport
Kenmerken
Plattegronden
Documenten
Optiebeschrijving Type
Alle documenten zip-file
Brochure Goedland Glinster pdf
Concept Model Koopovereenkomst Bouwkavel Goedland Glinster pdf
Model kavelreservering Particulier Opdrachtgeverschap Glinster pdf
Algemene Voorwaarden Glinster pdf
Aanvullende Kwaliteitseisen Glinster pdf
Goedland Opties voor bergingen pdf
Kavelpaspoort Glinster 13 pdf
Documenten
Plankaart Goedland Glinster
Goedland

In Goedland is het exclusief, ontspannen wonen in een boomrijke en groene omgeving. Het landschap van Goedland wordt gevormd door een stevige, lommerrijke bosrand, die de achtergrond van de buurt vormt. Deze voegt zich op een natuurlijke manier samen met het wilgenrijk gebied rondom de historische Weverskade. Deze waterrijke wandelroute vormt een belangrijk leefgebied voor vogels en andere kleine dieren.

De Buurt
Interesse in
Glinster 13?