Kreek detail 23

Kreek 23

Verkocht
TypeVrij kavel
BuurtGoedland
Perceeloppervlakte1005 m2
OpleveringVerwacht kwartaal 3 - 2021
Prijs v.o.n.660.000
Overzicht
Parkeren
op eigen terrein
Bijzonder
ruime vrije kavel
Orientatie
Zuid- West
Ligging
aan de kreek

Kreek 23 is één van de meest unieke kavels binnen Goedland. Dit prachtige hoekkavel, die maar liefst circa 970 m² groot is, ligt met zijn bijzondere L- vorm met twee zijden langs het water en één zijde richting het park. De hagen langs de tuin van 1.20 en 1.80 meter hoog fungeert als natuurlijke en groene erfgrensafscheiding langs de waterrijke en parkachtige omgeving. Hierdoor beleeft u optimaal gevoel van privacy. Door de grootte van het kavel, heeft u legio opties om uw droomhuis te realiseren én behoudt u veel buitenruimte. De achterkant van Kreek 23 is te bereiken via de autoluwe toegangspoort, die exclusief en besloten aanvoelt zodra u het hof betreedt. Kavel 23 heeft standaard een carport van 6 x 6 meter. Het is daarnaast mogelijk om een standaardberging te realiseren met een uitbreiding tot een garage met een buitenkeuken. De verlichting, groene erfafscheiding, dubbele private parkeerplaats en een toegangspoort voor een auto, zijn onderdeel van het hoogwaardige ontwerp.


Wonen op Kreek 23 is een ideale plek voor kinderen om zo vanuit de tuin langs de kreek te spelen of avontuurlijk te spelen in een natuurlijke speelaanleiding. Zowel langs de kreek als het park is een autovrij gebied waar u en uw gezin zonder zorgen vrij kunnen wandelen, recreëren en spelen. Wilt u zich juist terugtrekken van het openbare gebied? Dan kunt u in uw grote tuin, die richting het zuidwesten staat, de hele dag genieten van de zon! U heeft tevens de mogelijkheid om een veranda te plaatsen richting het park. Op deze manier creëert u fijne overgang van uw binnenruimte naar uw tuin.

Kenmerken
  • Autovrije binnengebieden en autoluwe toegangslaan
  • Dubbele private parkeerplaats op eigen terrein
  • Poort naar het kavel
  • Standaard carport
  • Optie voor buitenkeuken
Kenmerken
Plattegronden
Documenten
Optiebeschrijving Type
Alle documenten zip-file
Stijlboek Maassluise School pdf
Algemene Voorwaarden Bouwkavels Goedland pdf
Leidraad voor Zelfbouw pdf
Kreek 23 kavelpaspoort TW2 42 387 19 pdf
Documenten
Plankaart Goedland Glinster
Goedland

In Goedland is het exclusief, ontspannen wonen in een boomrijke en groene omgeving. Het landschap van Goedland wordt gevormd door een stevige, lommerrijke bosrand, die de achtergrond van de buurt vormt. Deze voegt zich op een natuurlijke manier samen met het wilgenrijk gebied rondom de historische Weverskade. Deze waterrijke wandelroute vormt een belangrijk leefgebied voor vogels en andere kleine dieren.

De Buurt
Interesse in
Kreek 23?