Kreek detail 24

Kreek 24

Verkocht
TypeVrij kavel
BuurtGoedland
Perceeloppervlakte730 m2
OpleveringVerwacht kwartaal 3 - 2021
Prijs v.o.n. Vanaf490.000
Overzicht
Parkeren
op eigen terrein
Bijzonder
ruime vrije kavel
Orientatie
Zuid- West
Ligging
aan aan het park

Op Kreek 24 woont u op een prachtig tussenkavel en aan een ontspannen en parkachtige omgeving met groene beplanting en volwassen bomen. Deze tussenkavel is ruim met een kaveloppervlakte van circa 730 m². Doordat de kavel bijna 30 meter breed is, heeft u legio aan opties om uw droomhuis te bouwen én behoudt u veel buitenruimte. De achterkant van Kreek 24 is te bereiken via de autoluwe toegangspoort, die exclusief en besloten aanvoelt zodra u de laan langs het water betreedt. Elk kavel heeft standaard een berging van 3 bij 6 meter. Het is mogelijk om deze uitbouwen tot een garage met een carport en/of een buitenkeuken. De verlichting, groene erfafscheiding, dubbele private parkeerplaats en een toegangspoort, zijn onderdeel van het hoogwaardige ontwerp.

De voorzijde van het huis is gericht naar het groene park. Het is een ideale plek waar kinderen vanuit de tuin het park in kunnen lopen en heerlijk kunnen spelen in een natuurlijke speelaanleiding. Deze groene strook is een autovrij gebied waar u en uw gezin zonder zorgen vrij kunnen wandelen, recreëren en spelen. Wilt u zich juist terugtrekken van het openbare gebied? Dan kunt u in uw grote tuin, die richting het zuidwesten staat, de hele dag genieten van de zon! U heeft tevens de mogelijkheid om een veranda te plaatsen richting het park. Op deze manier creëert u fijne overgang van uw binnenruimte naar uw tuin.

Kenmerken
  • Autovrije binnengebieden en autoluwe toegangslaan
  • Dubbele private parkeerplaats op eigen terrein
  • Zwarte houten berging op eigen terrein
  • Optie berging verlengen tot garage
  • Optie carport
  • Optie voor buitenkeuken
Kenmerken
Plattegronden
Documenten
Optiebeschrijving Type
Alle documenten zip-file
Stijlboek Maassluise School pdf
Algemene Voorwaarden Bouwkavels Goedland pdf
Leidraad voor Zelfbouw pdf
Kreek 24 kavelpaspoort TW2 43 388 19 pdf
Documenten
Plankaart Goedland Glinster
Goedland

In Goedland is het exclusief, ontspannen wonen in een boomrijke en groene omgeving. Het landschap van Goedland wordt gevormd door een stevige, lommerrijke bosrand, die de achtergrond van de buurt vormt. Deze voegt zich op een natuurlijke manier samen met het wilgenrijk gebied rondom de historische Weverskade. Deze waterrijke wandelroute vormt een belangrijk leefgebied voor vogels en andere kleine dieren.

De Buurt
Interesse in
Kreek 24?