Vorige week sloeg Dura Vermeer de 1e paal voor de volgende bouwfase in de buurt Buitengoed, in woongebied Wilgenrijk. In deze bouwfase worden 103 huizen gebouwd die zijn ontwikkeld door Amvest. De huizen liggen langs vier verschillende lanen; Ritseling, Onderling, Doorkijk en Twijg. Om het heugelijk moment van het slaan van de 1e paal te vieren, ontvingen de kopers van deze huizen een houten kistje met een mooie fles bubbels! De heiwerkzaamheden zullen enkele weken in beslag nemen, daarna wordt er gestart met het verder uitgraven van de bouwput en het realiseren van de funderingen.

Koop- en huurhuizen in Buitengoed


Statige lanen, vrijstaande- en kort rijhuizen, luxe en kleinschalige appartementengebouwen, het groene park en een buurtvijver. Dit kenmerkt Buitengoed en geeft de open buurt een ontspannen en dorpse sfeer. Buitengoed heeft een ongekende woonvariatie met in totaal circa 200 huizen. Zowel koop als huur. Aan de kronkelende lanen Ritseling, Doorkijk, Onderling en Twijg liggen verspreid door de buurt 43 eengezinshuizen van Amvest Residential Core Fund die in het voorjaar van 2021 te huur worden aangeboden (vrije sector)*.

*Volgens de huidige prognose zijn de eerste huurhuizen in Buitengoed in de tweede helft van 2021 klaar. De huizen worden gefaseerd opgeleverd. Het is de bedoeling dat huurders direct intrekken als de huizen klaar zijn, daarom start de verhuur van de huizen ongeveer 4 tot 6 maanden voor de oplevering. In het voorjaar van 2021 verwachten we te starten met de verhuur van de eerste 12 huurhuizen.

Wilt u meer weten over de huurhuizen in Buitengoed? Meld u zich dan aan voor de nieuwsbrief en wordt automatisch op de hoogte gehouden over de ontwikkelingen rondom het huursegment in Buitengoed en Wilgenrijk.

Nieuwsgierig naar wonen in Wilgenrijk

Geïnteresseerden zijn van harte welkom in de Woonwinkel Wilgenrijk aan de Weverskade 110. U kunt hier terecht voor een kop koffie, meer informatie over het woongebied en het huidige huizenaanbod. U kunt ook een wandeling maken door het woongebied en zelf het woongeluk ervaren. De Woonwinkel is geopend van maandag t/m vrijdag van 08.30 – 17.0uur. Op www.wilgenrijk.nl is ook uitgebreide informatie te vinden over het actuele aanbod en de toekomstige ontwikkelingen.

Nieuwsoverzicht