Langs de lanen Twijg en Verreweg, in de buurt Buitengoed, bouwt Plegt-Vos in opdracht van Maasdelta een appartementengebouw. Op dinsdag 2 januari 2024 om 20.00 uur startte de verhuur via WoonnetRijnmond. In het woongebouw komen 28 betaalbare huurappartementen. Hiervan worden 23 appartementen via Woonnet Rijnmond te huur aangeboden en 5 op andere wijze. Van de 23 appartementen zijn 9 appartementen via het ‘DirectKans-zoekmodel’ aangeboden: Wat is het DirectKans-zoekmodel? - Woonnet Rijnmond.

De overige 14 appartementen worden op inschrijfduur toegewezen. Belangstellenden kunnen tot 9 januari 20.00 uur op deze appartementen reageren. Vanaf 10 januari begint Maasdelta met de toewijzing van de appartementen. Naar verwachting is eind januari 2024 bekend welk appartement voor welke kandidaat is.

Over de huurappartementen

Het appartementengebouw bestaat uit 4 woonlagen. De appartementen hebben 2 slaapkamers. De appartementen zijn voorzien van een warmtepomp en vloerverwarmingen en worden daardoor gasloos gebouwd. Daarnaast zijn de appartementen voorzien van een open keuken van Bruynzeel en een ingerichte badkamer met een douchehoek.

Het appartementengebouw heeft een centrale entree met een lift en het centrale trappenhuis. Elk appartement heeft een berging op de begane grond. In het appartement zelf is ook een techniekruimte en/of berging. Hierin bevinden zich de warmtepomp met boiler, het WTW ventilatiesysteem en de opstelling voor een wasmachine/wasdroger. Parkeren is mogelijk op de openbare parkeerplekken langs Twijg.

De appartementen hebben een netto huurprijs van € 650,43 per maand (prijspeil 2024).

Buitengoed wilgenhof 2
Buitengoed Vogelvlucht in huizenzoeker 2

Heeft u interesse in een sociaal huurappartement?


Vanaf 2 januari 2024 20.00 uur
zijn de appartementen te vinden op WoonnetRijnmond en kunnen ingeschreven huiszoekenden reageren op de appartementen. Maasdelta verwacht de appartementen in het vierde kwartaal van 2024 aan de huurders op te leveren. Wilt u meer weten over het huren van een huis in Wilgenrijk? Lees dan alle informatie over huren via onderstaande button

Nieuwsoverzicht