Kompas Harmonieus Nieuw Hollands Wonen2
Kompas Harmonieus Nieuw Hollands Wonen3
Kompas Harmonieus Nieuw Hollands Wonen4

De oriëntatie van de huizen op Kompas is verre van wat u standaard bij nieuwbouwhuizen tegenkomt. De architect en stedenbouwkundige hebben de huizen speciaal op optimaal gebruik en ontspannen leven ontworpen. Dit ziet u terug in de oriëntatie de huizen en de inrichting van de openbare ruimte.

Tuin en water vormen een verlengde van woonkamer of -keuken

De huizen op Kompas zijn richting de waterzijde geplaatst. Hierdoor ontstaan mogelijkheden voor een riante en transparante woonkeuken, waarbij u direct via de openslaande deuren de verbinding met uw steiger en/of vlonder kunt creëren. Heerlijk als u ’s ochtends buiten wil ontbijten of avondeten onder de prachtige Hollandse lucht bij zonsondergang.

Een heerlijke plek: ideale zonligging en optimale privacy

Aan de zuidzijde van de huizen ontstaan riante tuinen met optimale zonligging en privacy. Vanuit uw huis stapt u zo de tuin in door de openslaande deuren. Niet alleen liggen de tuinen op het zonnige zuiden, nergens anders treft u ook zoveel privacy. Bij de Windroos 2 en 8 en Waterlijn 5 en 6 komt dit door de relatief grote afstand tot zowel de weg als de overburen. De tuinen worden namelijk afgesloten door een wal met haag welke overloop in een ontworpen openbaar groene heuvel. Deze plek voorzien van gras en hagen en twee bomen die ten opzichte van de dieper gelegen weg oplopen tot maar liefst 2 meter hoogte! Dit zorgt er dus voor dat u volledig uit het zicht zit van de straat. De huizen bieden daarmee voor ieder moment van de dag een heerlijke plek om te verblijven.

Wonen op Kompas?

De laatste huizen zijn beschikbaar. Bekijk de digitale brochure voor meer informatie of neem contact op met de Woonwinkel.

Nieuwsoverzicht