De huizen en appartementen van de buurt Parksingel zijn donderdag 15 juli 2021 om 12.00 uur officieel in verkoop gegaan. In deze groene en waterrijke buurt heeft u keuze uit drie-en-vier-laags hofhuizen, riante herenhuizen, twee-onder-één-kaphuizen en luxe appartementen. De huizen hebben een woonoppervlakte tussen de circa 141 m² en circa 222 m². De appartementen aan de statige laan Verreweg hebben een woonoppervlakte tussen de circa 102 m² en 180 m².

Verkoopproces Parksingel

Als u het huis of appartement van uw dromen heeft gevonden, dan kunt u vanaf donderdag 15 juli om 12.00 uur direct via het online inschrijfformulier uw voorkeur(en) uitspreken. Wilt u er nog even over nadenken? U heeft tot donderdag 22 juli a.s. 12:00 uur de tijd om uw voorkeur(en) door te geven.

Uw voorkeuren doorgegeven en dan?

Na het invullen van uw voorkeuren, krijgt u een bevestiging in uw mailbox. Mocht u hier toch nog een wijziging in willen aanbrengen, dan kunt u contact opnemen met de Woonwinkel van Wilgenrijk.

Op donderdag 22 juli om 12.00 uur
sluit de inschrijving voor de huizen en appartementen in de buurt Parksingel. De huizen en appartementen worden toegewezen door de makelaars van Hofzicht Makelaars na donderdag 22 juli 2021.

Wanneer u een huis toegewezen heeft gekregen, nodigen zij u uit voor een verkoopgesprek op het kantoor van de makelaar. Dit gesprek zal bestaan uit: een toelichting van de makelaar (verkooptekeningen/ technische omschrijving/ meer- & minderwerk/ overeenkomsten e.d.), een rondleiding in de showroom en een financiële check welke gedaan wordt door één van de betrokken hypotheekadviseurs. 

De reservelijst is inmiddels ook gesloten.

Geen huis toegewezen gekregen?

Heeft u geen huis naar uw voorkeur toegewezen gekregen? Dan ontvangt u een mail van de makelaar dat u op de reservelijst bent geplaatst voor uw voorkeuren. Het kan zijn dat er een optie op 1 van de huizen van uw voorkeur(en) komt te vervallen, dan wordt u als eerste benaderd.

Heeft u in de tussentijd vragen?

Vanaf 15 juli 2021 om 12:00 uur staat alle documentatie online per huis, zoals de brochure en kunt u in onze huizenzoeker de specificaties en prijzen van elk huis en appartement vinden. Heeft u hierna nog vragen over de huizen of appartementen? Dan kunt u contact opnemen met de makelaars van Hofzicht via 010 200 40 61 of met de Woonwinkel van Wilgenrijk via de ‘Wilgenrijk chat’ hier op de website of de Woonwinkel bellen tijdens kantooruren op 085-7928202.

Nieuwsoverzicht