Donderdag 15 juli gaat de nieuwste buurt in Wilgenrijk, Parksingel, in verkoop. Ruim 1.500 mensen uit de wijde regio toonden nu al hun interesse. Nog niet eerder hebben zoveel mensen in zo’n korte tijd hun interesse kenbaar gemaakt bij een aankondiging van een nieuwe buurt in Wilgenrijk. Het sterke gevoel van kwaliteit, rust en groen, is voor velen bijna ondenkbaar in een nieuwbouw gebied.

Wilgenrijk werkt al jaren hard aan het creëren van woongeluk, dit bereikt nu in rap tempo heel veel geïnteresseerden. Steeds meer mensen zoeken de balans tussen stad en groen en rust en reuring. Een plek om vanuit huis te werken en waar het fijn wonen is midden in een groenrijke omgeving. Wilgenrijk ligt dicht bij een pittoreske historische stad met alle voorzieningen in de buurt. Tussen de bruisende steden Den Haag en Rotterdam en op steenworp afstand van de kust. Dit prachtige woongebied heeft de ideale ligging in de Randstad. Wilgenrijk is volop in ontwikkeling en zal de komende jaren blijven groeien.

Nieuwsgierig naar wonen in Wilgenrijk?

Bent u nieuwsgierig naar wonen in Wilgenrijk? U bent van harte welkom in de Woonwinkel Wilgenrijk aan de Weverskade 110 in Maassluis. U kunt hier terecht voor meer informatie over het woongebied, het huidige en toekomstige woningaanbod of een wandeling door het gebied. Op www.wilgenrijk.nl vindt u meer informatie over het actuele aanbod en de toekomstige ontwikkelingen.

Nieuwsoverzicht