Op zaterdag 8 februari wordt een verkoopevenement georganiseerd in de Woonwinkel van Wilgenrijk. Laat u zich door Hofzicht Makelaar informeren over de huizen op Rietkraag en kom langs de Woonwinkel tussen 10:30 - 12:00 uur.

Wat kan ik verwachten tijdens het verkoopevenement?

Hofzicht Makelaars en ontwikkelende aannemer Thunnissen staan voor u klaar om u meer te vertellen over de beschikbare huizen, de buurt en het woongebied.

Welke huizen zijn nu nog beschikbaar op Rietkraag?

Er zijn verschillende type huizen beschikbaar op Rietkraag; twee-onder-één-kap huizen aan het water of aan de laan Verreweg en geschakelde herenhuizen aan de groene laan Verreweg. Elk huis is net even anders in uitstraling. Dit komt door de toepassing van verschillende architectonische elementen.

De huizen zijn gelegen op ruime kavels. De woonoppervlakten variëren van circa 182 m² tot circa 230 m². De prijzen beginnen bij € 539.500,- v.o.n. Wilt u niet wachten tot zaterdag 8 februari? U kunt op de website van Thunnissen ook alle informatie vinden over de beschikbare huizen.

Duurzaam wonen

De huizen worden aardgasvrij gebouwd en zijn energiezuinig. Koopt u een huis op Rietkraag? Dan bent u goed voorbereid op de toekomst. Bovendien wordt de duurzaamheid van huizen door meerdere banken beloond.

Moet ik mij aanmelden voor het verkoopevenement?

U hoeft zich niet aan te melden. U kunt zonder afspraak langskomen. Het verkoopteam staat voor u klaar met een kop koffie of thee! !

Heeft u vragen?

Dan kunt u contact opnemen met de Woonwinkel van Wilgenrijk. Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag tussen 08.30 - 17.00 uur. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 085-792 82 02 of mail naar woonwinkel@wilgenrijk.nl.

Nieuwsoverzicht