Na alle leuke reacties over het eerste seizoen van Wilgenrijk TV was het Boris wel een beetje naar zijn bol gestegen. Maar terug in het woongebied en de omgeving stond hij gelukkig snel weer met beide benen op de grond! Bent u klaar voor een nieuw seizoen met nog meer avontuur, nog meer gezelligheid en nog veel meer weetjes over Wilgenrijk?

Vanaf volgende week komt er om de week een nieuwe video van Wilgenrijk TV online. Omdat u zich heeft aangemeld voor de Wilgenrijk TV nieuwsbrief, ontvangt u hem ook automatisch in uw mailbox. Bekijk hieronder alvast de trailer van seizoen 2!

Het verhaal achter Wilgenrijk TV

Wilgenrijk TV. Een eigentijds en een beetje eigenwijs platform waar u onze presentator, Boris Lange, kunt volgen tijdens zijn avonturen door Wilgenrijk en haar omgeving. Laat u tijdens de afleveringen van seizoen 1 en 2 meenemen door deze prachtige natuur- en waterrijke woonomgeving en leer Wilgenrijk, de ontwerpfilosofie, de buurten en de omgeving kennen.

Op het Wilgenrijk TV platform kunt u ook alle andere video’s over Wilgenrijk, verschillende buurten die eerder in verkoop zijn gegaan en evenementen in en rondom het woongebied terugkijken.

Om de week, verschijnt er online een nieuwe aflevering van Wilgenrijk TV. Zorg ervoor dat u niets mist en houdt uw e-mail of onze website goed in de gaten. U kunt uzelf ook abonneren op ons YouTube kanaalof een account aanmaken op onze website www.wilgenrijk.nl.

Nieuwsoverzicht