Yogaschool Passion for yoga organiseert drie kinderyoga workshops met het thema boerderij in de speeltuin bij de Schaapskooi van Wilgenrijk. De workshops worden voor verschillende leeftijden gegeven.

Tijdens deze yogales gaan we lekker bewegen, spelletjes doen en natuurlijk stil zijn. Een zeer afwisselende les, waarin de kinderen kennismaken met verschillende aspecten van yoga. Zo doen we ademhalings- en concentratieoefeningen, we beoefenen verschillende yogahoudingen, maar praten we ook over hoe je het beste om kan gaan met je omgeving, de mensen om je heen en natuurlijk ook met jezelf.

Tijd: 16:30 -17:30 uur
Plaats: De speeltuin bij de schaapskooi in Wilgenrijk
Kosten: € 10,-
Voor de workshops is een aanmelding vereist.

Buiten leven en gezond leven belangrijk onderdeel van woongeluk

Bewegen maakt fit en fit zijn draagt bij aan een gezond en gelukkig leven. Wilgenrijk deelt in deze mening: de aanleg van de openbare ruimtes in het woongebied biedt bewoners en bezoekers de mogelijkheid om te bewegen en de omgeving nodigt uit voor een wandeling of fietstocht in de frisse buitenlucht. Om dit gedachtengoed levend te houden in het woongebied, zal Wilgenrijk in de toekomst bewegingsactiviteiten zoals deze kinderyoga workshops blijven organiseren.

Foto gemaakt door @uniekfotografie

Nieuwsoverzicht