Welkom in Waterjuffers

Waterjuffers is een moderne en toekomstbestendige woonbuurt waar bewoners, de huizen en de verbinding met het groen centraal staan. Zo zijn de park- en waterkant leidend in het ontwerp van de buurt. In dit natuurlijke landschap komt een mix van de architectuurstijlen ‘Hollands Classicistisch’ en ‘Fin de Siècle’ samen. De architectuur van Waterjuffers is mede geïnspireerd op de rijkheid van de “Maassluise School”. De samenhangende architectuur verbindt de stijlen met elkaar; door de juiste materialisatie, kleurstellingen en detaillering. De rijkheid in architectuur, die u terugziet in de fraaie details en het persoonlijk karakter van de huizen, in combinatie met het landschappelijk wonen, maakt Waterjuffers compleet.

De buurt Waterjuffers gaat gefaseerd in verkoop. Binnenkort start de verkoop van hoek- en rijhuizen in drie verschillende breedtes en stijlvolle twee-onder-één-kaphuizen. U hoeft nu nog niet te kiezen voor een type huis; meld u aan voor de nieuwsbrief, dan houden wij u automatisch op de hoogte.

EURL5073

Groene woonomgeving


Waterjuffers; misschien ook wel uw toekomstige droomplek gelegen tussen groen en water! Een moderne en toekomstbestendige buurt waar bewoners en het ecosysteem centraal staan. De huizen in Waterjuffers voldoen aan de hoogste standaarden en moderne bouwvoorschriften. Duurzaam, energiezuinig en ruim in basis. Op een plek waar u de sfeer van landelijk wonen overal ervaart. In de verte hoort u kinderen plezier met elkaar maken, langs het water en op de groene recreatieve Parkwal en zelf geniet u van de ruimte in huis en buiten. Centraal gelegen tussen de steden Rotterdam en Den Haag, dicht bij Maassluis, Maasland, het natuurgebied Midden-Delfland en het strand van Hoek van Holland.

Contact met de Woonwinkel


Een huis kopen is een van de grootste gebeurtenissen in uw leven. Daarom ontmoeten, informeren en adviseren wij u graag persoonlijk. Heeft u vragen over de buurt Waterjuffers, de huizen of het verkoopproces? Neemt u dan contact op met de Woonwinkel van Wilgenrijk.

Contact

Disclaimer


Wilgenrijk en ontwikkelaar WDevelop hebben de teksten, beelden en andere impressies met veel zorg samengesteld om u een goed beeld te geven hoe Waterjuffers eruit gaat zien. Echter, kunnen aanpassingen gedaan worden op de site en in het uiteindelijke eindresultaat van de buurt. Er kunnen geen rechten ontleend worden aan de verstrekte informatie, beelden, de impressies en video's op Wilgenijk.nl.

Disclaimer
Heeft u vragen?