Welkom in Waterjuffers

Waterjuffers is een moderne en toekomstbestendige woonbuurt in Wilgenrijk waar bewoners, de huizen en de verbinding met het water en groen centraal staan. De buurt Waterjuffers gaat gefaseerd in verkoop. In het eerste kwartaal van 2024 start de verkoop van 37 hoek- en rijhuizen in drie verschillende breedtes en stijlvolle twee-onder-één-kaphuizen.

Stijlvolle architectuur verbonden met de omgeving

Van Egmond architecten en landschapsarchitectenbureau Starling Structures zijn de ontwerpers van de buurt Waterjuffers. In dit natuurlijke landschap komt een mix van de architectuurstijlen ‘Hollands Classicistisch’ en ‘Fin de Siècle’ samen. De architectuur van Waterjuffers is mede geïnspireerd op de rijkheid van de “Maassluise School”. De samenhangende architectuur verbindt de stijlen met elkaar; door de juiste materialisatie, kleurstellingen en detaillering. De rijkheid in architectuur, die u terugziet in de fraaie details en het persoonlijk karakter van de huizen, in combinatie met het landschappelijk wonen, maakt Waterjuffers compleet.

Architectuur

Huizenaanbod in Waterjuffers

In de eerste fase biedt Waterjuffers ruimte aan 37 koophuizen in verschillende types.

Het koopaanbod bestaat uit:

  • 29 rij- en hoekhuizen (Type A & B)
  • 4 twee-onder-één-kap huizen (Type C)
  • 4 parkhuizen (Type D)
Type huizen
Ruime hoek- en rijhuizen
Huis type Type A & B
Woonoppervlakte Vanaf ca. 135 m² tot 150 m²
Aantal kamers 5 waarvan 4 slaapkamers
Parkeren In parkeerhoven
Buitenruimte Diepe tuin
Energieverbruik Zuinig, A++++
Indelingsopties Diverse mogelijkheden
Bijzonderheden Badkamer incl. sanitair en tegelwerk
Indicatie prijs Vanaf €535.000,- v.o.n.
Twee-onder-éénkaphuizen
Type huis Type C
Woonoppervlakte Vanaf ca. 170 m²
Aantal kamers 5 waarvan 4 slaapkamers
Parkeren In parkeerhoven
Buitenruimte Ruime tuin
Energieverbruik Zuinig, A++++
Indelingsopties Diverse mogelijkheden
Bijzonderheden Badkamer incl. sanitair en tegelwerk
Indicatie prijs Vanaf €765.000,- v.o.n.
Parkhuizen aan het water
Type huis Type D
Woonoppervlakte Vanaf ca. 175 m²
Aantal kamers 5 waarvan 4 slaapkamers
Parkeren In parkeerhoven
Buitenruimte Ruim terras, overlopend in achtertuin aan parkrand en water
Energieverbruik Zuinig, A++++
Indelingsopties Diverse mogelijkheden
Bijzonderheden Badkamer incl. sanitair en tegelwerk
Indicatie prijs Vanaf €740.000,- v.o.n.
Waterjuffers sneeuw

Groene woonomgeving


Waterjuffers; misschien ook wel uw toekomstige droomplek gelegen tussen groen en water! Een moderne en toekomstbestendige buurt waar bewoners en het ecosysteem centraal staan. De huizen in Waterjuffers voldoen aan de hoogste standaarden en moderne bouwvoorschriften. Duurzaam, energiezuinig en ruim in basis. Op een plek waar u de sfeer van landelijk wonen overal ervaart. In de verte hoort u kinderen plezier met elkaar maken, langs het water en op de groene recreatieve Parkwal en zelf geniet u van de ruimte in huis en buiten. Centraal gelegen tussen de steden Rotterdam en Den Haag, dicht bij Maassluis, Maasland, het natuurgebied Midden-Delfland en het strand van Hoek van Holland.

Contact met de Woonwinkel


Een huis kopen is een van de grootste gebeurtenissen in uw leven. Daarom ontmoeten, informeren en adviseren wij u graag persoonlijk. Heeft u vragen over de buurt Waterjuffers, de huizen of het verkoopproces? Neemt u dan contact op met de Woonwinkel van Wilgenrijk.

Contact

Disclaimer


Wilgenrijk en ontwikkelaar WDevelop hebben de teksten, beelden en andere impressies met veel zorg samengesteld om u een goed beeld te geven hoe Waterjuffers eruit gaat zien. Echter, kunnen aanpassingen gedaan worden op de site en in het uiteindelijke eindresultaat van de buurt. Er kunnen geen rechten ontleend worden aan de verstrekte informatie, beelden, de impressies en video's op Wilgenijk.nl.

Disclaimer
Heeft u vragen?