Vol trots nodigen wij u uit voor het start verkoop moment voor onze nieuwe buurt Uitzicht op donderdag 30 november a.s. tussen 16.00 en 20.0 uur in de Woonwinkel van Wilgenrijk. Tijdens dit moment kunt u de nieuwste exterieur- en interieurbeelden van de huizen bekijken en persoonlijk in contact komen met o.a de architecten van Converse Architects, bouwer Gebroeders Blokland en financieel adviseur Finlife.

Wij vragen u om zich van tevoren aan te melden zodat wij rekening kunnen houden met uw komst.

Uitzicht - Nergens elders!

De buurt Uitzicht kenmerkt zich door de mooiste elementen uit 5 eerder gerealiseerde buurten én het sterkste ontwerp in architectuur en landschap binnen Wilgenrijk. De buurt en de huizen zijn ontworpen door het meermaals aantoonbaar en succesvolle samenwerkingsverband, Converse Architect, ECHO urban designs en Wilgenrijk wonen. Met de markante ligging in het woongebied en de hoge mate van luxe en comfort is het nergens elders zo goed wonen als op Uitzicht!

Bekijk de huizen en bijbehorende informatie

Uitzicht is een buurt met 28 huizen op een kleinschalig eiland met een eigen toegangsbrug. Hierop staan 3 vrijstaande rietgedekte huizen, 4 twee-onder-één-kaphuizen met rieten kappen, 12 twee-onder-één-kaphuizen en 9 drie-onder-één-kaphuizen, en allemaal energieneutraal. De huizen zijn onder hoogwaardige architectuur ontworpen en ingebed in een luxueuse (woon)omgeving. Met materialen zoals hout, riet, zink en gedetailleerd metselwerk. Bent u benieuwd naar de individuele huizen en de bijbehorende informatie zoals de v.o.n. prijs en sfeerbeelden? Bekijk ze allemaal op de huizenpagina

Uitzicht hoekhuis featured
Aanblik banner1
Perspectief featured
Vergezicht featured

Verkoopproces

Vanaf donderdag 30 november 16.00 uur kunt u via uw webaccount uw voorkeuren op bouwnummer(s) doorgeven. Als u zich vóór maandag 11 december 16.00 uur inschrijft valt u binnen de toebedelingsronde in de week van 12 december 2023. De toebedeling gebeurt op basis van commerciële toebedeling. Hierin nemen we mee of u al eerder een duidelijke voorkeur heeft doorgeven voor Uitzicht. Als het bouwnummer van uw voorkeur aan u wordt toegewezen, ontvangt u van de Woonwinkel van Wilgenrijk een uitnodiging om de reserveringsovereenkomst te tekenen. Vanaf dan bent u de enige familie op dat bouwnummer en kunt u beginnen met de voorbereidingen van uw aankoop. Zodra alle contracten gereed zijn zal Wilgenrijk u uitnodigen om te komen tekenen.

Contact met de Woonwinkel

Een huis kopen is een van de grootste gebeurtenissen in uw leven. Daarom ontmoeten, informeren en adviseren wij u graag persoonlijk. Dit kan ook telefonisch, per mail, via de chat op de website of u kunt langskomen bij de Woonwinkel van Wilgenrijk. De Woonwinkel is van maandag t/m vrijdag geopend en bereikbaar via telefoonnummer: 085-792 82 02
of mail: woonwinkel@wilgenrijk.nl. U kunt ook direct een afspraak maken met de Woonwinkel op een tijdstip wanneer het u schikt.

Nieuwsoverzicht