Heeft u ze al gespot? De liefdesletters in het woongebied van Wilgenrijk? Om in deze bijzondere tijd in verbinding te blijven met uw geliefde, familieleden, vrienden en/of buren hebben we rondom Valentijn iets leuks bedacht!

I LOVE


Tussen de hoofdentree en de buurt Kompas is een speciale Valentijnslocatie gecreëerd waar u leuke foto’s en filmpjes kunt maken. Hier staat met grote 3D letters ‘I LOVE’ geschreven, in de bekende Wilgenrijk stijl. Maak een foto of video bij deze letters en toon daarmee uw (buren) liefde aan iemand in het bijzonder. Via de QR-code op het bord naast de letters vindt u de beste manier om een leuke foto of video te maken. De video is gemaakt door Zoë, zij woont in Wilgenrijk en is veel op TikTok te vinden. Ook kunt u het bord gebruiken om uw camera op de zelfontspanner te zetten.

Wij vinden het leuk als u uw foto of filmpje met ons deelt op social media en daarbij @Wilgenrijk tagt. De letters staan t/m 20 februari 2022 in het woongebied, dus maak er iets moois van.

Wilgenrijk op social media

Binnen Wilgenrijk vinden wij het leuk en belangrijk om in verbinding te zijn met (toekomstige) bewoners. Ook op diverse social mediakanalen zoekt Wilgenrijk graag deze verbinding. Op Facebook en Instagram vindt u onder andere prachtige foto’s en video’s van het woongebied en haar omgeving, gemaakt door zowel Wilgenrijk als de bewoners en/of bezoekers van het gebied. Volg Wilgenrijk op Facebook, Instagram, TikTok, Pinterest, YouTube en LinkedIn en proef elke dag een beetje woongeluk dat u voelt als u in Wilgenrijk woont.

Nieuwsoverzicht