Vanwege de strengere regels omtrent de Covid-19 maatregelen is het niet meer mogelijk om zonder afspraak de Woonwinkel binnen te lopen. Wel is de Woonwinkel van Wilgenrijk online open en telefonisch bereikbaar. Wilt u contact op nemen met de Wilgenrijk makelaars? Dat kan! U kunt de Woonwinkel bereiken via:

Ook is het mogelijk om online een afspraak te maken met de makelaar voor een videogesprek. De makelaar staat tijdens het videogesprek bij de prachtige gedetailleerde maquette om u in een vogelvlucht het woongebied te laten zien.

De feestdagen, een ideaal moment om door het woongebied te wandelen


De buurten Buitengoed, Zomerbries, Rietkraag en Goedland zijn volop in ontwikkeling. Het is tijdens de feestdagen hét ideale moment om met het gezin een heerlijke winterse wandeling of fietsrit te maken door het woongebied. Zo kunt u zelf zien hoe ver de ontwikkelingen al zijn! Bij de Woonwinkel aan de Weverskade 110 kunt u gratis uw auto parkeren en via de historische Weverskade bent u binnen een paar minuten wandelen in het woongebied. Laat u verrassen door alle prachtige gedecoreerde huizen, bruggen en kerstbomen. Wilgenrijk is in deze tijd van het jaar een plaatje! En vergeet de Schaapskooi niet. Een mooie plek om even uit te rusten en voor de kinderen om te spelen.

Laat u telefonisch of online informeren


Bent u warmgelopen voor een buurt in Wilgenrijk of bent u nieuwsgierig naar alle plannen en ontwikkelingen voor het aankomend jaar? Laat u dan informeren door de Wilgenrijk makelaars, zij kunnen u alles vertellen over het huizenaanbod en de ontwikkelingen in het woongebied. Via de website van Wilgenrijk kunt u ook de brochures downloaden waar alle informatie in staat over de buurten en de huizen.

Nieuwsoverzicht